Τι συμβαίνει με την Χριστίνα Λαμπίρη και το Star ; Θα αναλάβει τελικά την εκφώνηση του κεντρικού δελτίου τα Σαββατοκύριακα ;

Τι συμβαίνει με την Χριστίνα Λαμπίρη και το Star ; Θα αναλάβει τελικά την εκφώνηση του κεντρικού δελτίου τα Σαββατοκύριακα ; | tlife.gr

Μία… σπίθα μόνο χρειάζεται αυτή την εποχή για να ανάψει η τηλεοπτική φωτιά και στην συνέχεια μέσα σε χρόνο ρεκόρ να… φουντώσει και να βγει εκτός ελέγχου ! Γιατί τα περισσότερα τηλεοπτικά σενάρια της εποχής, με φωτιά μοιάζουν που ξεκινά σιγά-σιγά και αμέσως μετά φουντώνει βγαίνοντας εκτός ελέγχου και με τα κανάλια να τρέχουν για να την σβήσουν την πυρκαγιά !

Με φωτιά που… φουντώνει μοιάζουν ,λοιπόν, και οι φήμες που αυτή την εποχή κυκλοφορούν για την Χριστίνα Λαμπίρη κάθε τρεις μέρες (και πολύ σας λέω…) και έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό μέλλον της συνεργασίας της με το Star.
Φήμες οι οποίες μας προέκυψαν μετά το φινάλε της φετινής σεζόν και μετά από δηλώσεις τόσο της ίδιας που αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε να ξανά έκανε μεσημεριανό, όσο και από τις προθέσεις του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star, Σταμάτη Μαλέλη , να ανανεώσει για τα καλά το πρόγραμμα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς.

Φήμες οι οποίες για την ώρα φαντάζουν… αστείες, μιας και έχουν παρουσιάσει την παρουσιάστρια να περνά μέχρι στιγμής απ ΄όλες τις μέρες, τις ώρες και τις… ζώνες του Star. Αρχικά η φημολογία αυτή την ήθελε να πηγαίνει στο πρωινό στην θέση της Ελεονώρας Μελέτη, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Στην συνέχεια η φημολογία την ήθελε στην θέση του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου τα απογεύματα, κάτι το οποίο επίσης δεν ισχύει.

Και τώρα; Και τώρα ξαφνικά μας προέκυψε νέα τροπή στην σεναριολογία, με την Χριστίνα Λαμπίρη να αναλαμβάνει υποτίθεται από Σεπτέμβρη την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού τα Σαββατοκύριακα ! Εχουν ,όμως, αυτές οι φήμες δόσεις αλήθειας ή όχι; Η παρουσιάστρια έχει συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού τον Σταμάτη Μαλέλη, ή όχι ;

Ετσι ,λοιπόν, άρχισα να ψάχνω την Χριστίνα, προκειμένου να δω κι εκείνη τι ξέρει για… εκείνη και το τηλεοπτικό της μέλλον ! Και ένα σας λέω ένα, τα ίχνη της Χριστίνας για την ώρα αγνοούνται ή μην σας πω πως χάνονται κάπου εκεί στα… βάθη της Ισπανίας.

Με άλλα λόγια; Την ώρα που όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ οργιάζει με το τι μέλλει γενέσθαι με εκείνη και το Star, η Χριστίνα κάνει διακοπές αμέριμνη, χωρίς να έχει συναντηθεί με κανέναν, χωρίς να έχει κάνει καμία επίσημη ή ανεπίσημη συζήτηση και χωρίς φυσικά να της έχουν τεθεί αυτές οι προτάσεις, οι οποίες βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, οι όποιες συζητήσεις της οικοδέσποινας του «Super Star» με την διοίκηση του καναλιού, αναμένεται να γίνουν μετά τα μέσα του Αυγούστου, αφού τότε θα είναι και όλοι πίσω στο τηλεοπτικό τους πόστο !

READ more