Το άγνωστο παρελθόν του Αλέν Ντελόν!

Το άγνωστο παρελθόν του Αλέν Ντελόν! | tlife.gr

Νέα εποχή στον κινηματογράφο ετοιμάζεται να χαράξει η κόρη του Αλέν Ντελόν. Ο λόγος για τη γλυκειά Ανούσκα Ντελόν, η οποία είναι μόλις 19χρονών, αλλά κουβαλά στις πλάτες της το μεγάλο όνομα του διάσημου πατέρα της και έχει ως όραμα να συνεχίσει τη δική του δυναστεία. Η γλυκειά Ανούσκα μίλησε γαι τον πατέρα της και τις κρυφές πτυχές της ζωής του…

Η Ανούσκα Ντελόν δουλεύει πολύ σκληρά και κάνει μαθήματα υποκριτικής, πάντα με τη βοήθεια του πατέρα της, ο οποίος την ακολουθεί πολλές φορές και στη σχολή της υποκριτικής για να δει τις πρόβες της.

Η Ντελόν junior πρόσφατα βρέθηκε και στο κόκκινο χαλί των Καννών για να συνοδεύσει τον πατέρα της στο Φεστιβάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η νεαρή Ανούσκα παραδέχτηκε ότι είχε μεγάλο τρακ εκείνη τη βραδιά. Η ίδια δηλώνει πως είναι τελειομανής και παραδέχεται πως θέλει πολύ να ακολουθήσει το δρόμο του πατέρα της.

«Από πολύ νωρίς ήθελα να ακολουθήσω τα βήματα του. Για τον πατέρα μου, το γεγονός ότι παίρνω τη σκυτάλη είναι τιμητικό. Θέλει το όνομα Ντελόν να έχει συνέχεια στον κινηματογράφο… Με ενθαρρύνει», ανέφερε η Ανούσκα.

Για τον πατέρα της, τέλος, αποκαλύπτει ότι είναι απαιτητικός και απόλυτος. «Θα ήθελα να τον ήξερα από πιο πριν. Με έκανε όταν ήταν 56 ετών. Ένα ολόκληρο κομμάτι της ζωής του, μου είναι άγνωστο. Ο ίδιος μου λέει συχνά ότι δεν ξέρω ποιος είναι. Δεν καταλαβαίνει ότι εγώ τον βλέπω ως πατέρα και όχι σαν ιερό τέρας».


Η 19χρονη Ανούσκα στο κόκκινο χαλί των Καννών μαζί με τον πατέρα της Αλέν Ντελόν.

READ more