Το TLIFE φεύγει για Όσλο!

Το TLIFE φεύγει για Όσλο! | tlife.gr

«Πώς είναι ο καιρός στο Όσλο;» Η ερώτηση που ήρθε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής με εξέπληξε. «Εδώ στο Μαρούσι είναι λίγο συννεφιασμένος» απαντάω. «Όσο για το Όσλο, από αύριο θα ξέρω να σου πω»

Eίμαι ο Θάνος Κλωνόπουλος και είμαι από τους τυχερούς που από αύριο μαζί με το TL!fe θα βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, στην πρωτεύουσα της φετινής Eurovision!

Ίσως είμαι ο μοναδικός που χαίρεται που ο καιρός χάλασε πάλι εδώ στην Ελλάδα. Δεν θα το άντεχα να είχε καύσωνα, όλοι να βρίσκονταν στις παραλίες και εγώ να είμαι με τα μπουφάν, τα κασκόλ και τα σκουφάκια. Γιατί στην Νορβηγία, όπως έμαθα έχει πολύ κρύο…

Αυτό ήταν! Φεύγω στα ξένα… Όχι λόγω ΔΝΤ και της κατάστασης της χώρας που οδηγεί την νεολαία στο εξωτερικό, αλλά λόγω EUROVISION. Το πάρτι αρχίζει και μαζί αρχίζει και μία εβδομάδα που θα μας κάνει να ξεχαστούμε από τα προβλήματα, θα γεμίσει την καθημερινότητα μας με μουσική αλλά και με αγωνία για την προσπάθεια του Γιώργου Αλκαίου.


Το στάδιο «Tellenor Arena» οπού θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision

Το TL!fe από αύριο θα βρίσκεται στο Όσλο, για να σας μεταφέρει συνεχώς όλες τις εξελίξεις της φετινής Eurovision. Θα βρεθεί εκεί για να στηρίξει τον Έλληνα τραγουδιστή, για να γνωρίσει τις άλλες αποστολές και να χειροκροτήσει τον νικητή.

Ευτυχώς που στο αεροπλάνο θα βρίσκεται μαζί μας και η Ρίκα Βαγιάννη, η οποία θα κάνει την περιγραφή για την Ελλάδα. Η καημένη, πού να ήξερε ότι θα ταξιδεύαμε μαζί. Θα την ρωτήσω τα πάντα, όχι μόνο για εμένα αλλά και για εσάς. Δεν θα την αφήσω στιγμή σε ησυχία…


Αυτό είναι το δωμάτιο που μένει ο Γιώργος Αλκαίος στο Όσλο. Στο ψηλότερο ξενοδοχείο της Ευρώπης το Radisson Blu Plaza

Το άγχος είναι μεγάλο. Ο Γιώργος Αλκαίος όμως όπως δήλωσε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα…

Η Eurovision αρχίζει! Και το TL!FE θα σας μεταφέρει άμεσα όλα τα νέα. Και φυσικά να διαβάσετε αλλά κυρίως να δείτε αυτά που δεν θα δείτε πουθενά αλλού. Όποτε μείνετε.. «συντονισμένοι». Καλό μας ταξίδι!

READ more