Χωρίζει η κόρη του Clinton έξι μήνες μετά τον πολυτελέστατο γάμο!

Χωρίζει η κόρη του Clinton έξι μήνες μετά τον πολυτελέστατο γάμο! | tlife.gr

Τι κι αν ο γάμος της κόστισε μια περιουσία και αποτέλεσε το σπουδαιότερο γεγονός του καλοκαιριού, η κόρη του Bill Clinton, Chelsea αποφάσισε να χωρίσει.

Αν και όλοι πίστευαν ότι η Chelsea Clinton και ο Marc Mezvinsky ήταν το ιδανικό ζευγάρι, οι δυο τους φαίνεται πως ήρθαν να τους διαψεύσουν. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Αύγουστο σε μια λαμπερή τελετή στο Astor Courts στη Νέα Υόρκη, χωρίζει 6 μήνες μετά το ευχάριστο γεγονός.
Σύμφωνα με τις φήμες, τα προβλήματα στον γάμο τους ξεκίνησαν από νωρίς. Αποκορύφωμα των όσων ακούγονταν για τη σχέση τους ήταν η πληροφορία που διέρρευσε πριν από λίγες ημέρες ότι ο τραπεζίτης εγκαταλείπει τη συζυγική στέγη για να πάει να κάνει snowboard για… τρείς μήνες, σε χιονοδρομικό κέντρο του Wyoming.
“Δεν φοβάται σε καμία περίπτωση να δώσει τέλος στον γάμο της, παρά τη θέση της και κυρίως το πόσο θα σχολιαστεί αυτό στον κύκλο της. Mετάνιωσε που τον παντρεύτηκε, αλλά κανείς δεν ξέρει τους ακριβείς λόγους”, ανέφερε στο περιοδικό National Enquirer άνθρωπος από το περιβάλλον της Chelsea.

Η ίδια πάντως θέλησε να διαψεύσει το γεγονός με ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο, στο οποίο διακρίνεται να φορά το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της όταν της έκανε πρόταση γάμου.

READ more