Γυμναστική στο σπίτι: 20 λεπτάκια αρκούν για να αποκτήσεις τέλειους, γραμμωμένους κοιλιακούς!

Πόσες φορές έχεις δει τα μοντέλα και έχεις ζηλέψει τους απίστευτους κοιλιακούς τους; Πόσες φορές έχεις μπει στο pinterest και τα νεύρα σου έχουν χτυπήσει κόκκινο από τις γραμμωμένες κοιλιές που “ξεπετούν” μπροστά σου; Πολλές φαντάζομαι! Κι αυτό το σενάριο δεν έχει συμβεί μόνο σε εσένα. Έχει συμβεί και σε εμένα και στις υπόλοιπες της παρέας. Μερικές από τις ερωτήσεις που πρωταγωνιστούν στο μυαλό μας είναι οι εξής: Πως αυτές οι κοπέλες έχουν τόσο απίστευτη κοιλιά; Μήπως τις έχει “επιμεληθεί” κάποιος πλαστικός χειρουργός; Πόσες θυσίες παίζει να κάνουν για αυτό το αποτέλεσμα; Και στην τελική, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; Έχω μια απάντηση που θα λύσει όλα τα παραπάνω. Η απάντηση λοιπόν, είναι γυμναστική! Ναι, μόνο έτσι θα καταφέρεις να αποκτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι.

Αυτήν την εβδομάδα η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη, μας δείχνει ένα 20λεπτο πρόγραμμα πιλάτες που θα μας χαρίσει… six packs και θα μειώσει το λίπος στην κοιλιά. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι περισσότερες διάσημες και τα supermodels εμπιστεύονται αυτού του είδους τη γυμναστική για να γραμμώσουν κάθε σημείο του σώματός τους. Ας εμπιστευτούμε λοιπόν τις σταρ μαζί και την Μάντη και φοράμε το κολάν μας για να ξεκινήσουμε (και με τις πιτζάμες μπορείς :p). Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

 

Extra info: Stay tuned γιατί θα επιστρέψω με ένα σούπερ θέμα το οποίο θα σου δώσει πολύτιμες συμβουλές για να απαλλαχτείς από το λίπος στην κοιλιά.

 

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

 

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

 

Read More

And More