Το φίλτρο που χρησιμοποιεί η Kendall Jenner στις φωτογραφίες της!

Τα social media έχουν μπει τόσο πολύ στη ζωή μας ώστε έχουμε φτάσει σε εκείνο το σημείο που αν κάτι δεν ανέβει στο facebook ή στο instagram δεν έγινε ποτέ! Από την άλλη, σκρολάροντας στα social πέφτεις πάνω σε υπερτέλειες photo από τα αγαπημένα σου it girls με τόσο τέλεια φίλτρα που θέλεις να τους στείλεις inbox του τύπου: “Hey Kendall! I love your feeds! Τι φίλτρο χρησιμοποιείς;”. Και να μην πάρεις καμιά απάντηση.

Το νέο, όμως, είναι ότι τώρα ξέρεις! Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της συλλογής κραγιόν Pure Color LOVE, η Estee Lauder δημιουργεί για την Ελλάδα και την Κύπρο ένα νέο φίλτρο για τα Facebook stories σου! H φωτογραφία με το Custom φίλτρο μπορεί ωστόσο να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί τόσο στο messenger stories του Facebook όσο και στο Instagram.

Στα (πολύ) πρακτικά: πώς το κατεβάζεις; αρχικά κάνεις Like στην επίσημη σελίδα της Estee Lauder στην Ελλάδα, δηλαδή εδώ. Έπειτα πηγαίνεις στο αντίστοιχο εικονίδιο με την φωτογραφική μηχανή επάνω αριστερά, δηλαδή εκεί που είναι τα fb stories και επιλέγεις το συγκεκριμένο φίλτρο από το μενού των φίλτρων.

Say #LoveLipRemix και έχεις την τέλεια selfie!

Read More

And More