Ο αυστηρός κανόνας στα παπούτσια που πρέπει να υιοθετήσει η (Δούκισσα) Meghan Markle

Ο αυστηρός κανόνας στα παπούτσια που πρέπει να υιοθετήσει η (Δούκισσα) Meghan Markle | tlife.gr

Υπάρχει ένα πράγμα που ίσως δεν είχαμε προσέξει ποτέ στις επιλογές παπουτσιών που κάνει η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton. Αναρωτιέσαι “Τι;”. Δεν φοράει ποτέ “ανοιχτά” παπούτσια.

Για επίσημες εμφανίσεις, ή ακόμα και εξορμήσεις, που η Kate εκπροσωπεί τη βασιλική οικογένεια, έχουμε δει να φοράει γόβες, μπότες, ακόμα και sneakers, σε διάφορα χρώματα και textures που έχουν όμως ένα κοινό… Δεν φαίνονται ούτε τα δάχτυλα, αλλά ούτε και η φτέρνα, κάτι που αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για μια προσωπική προτίμηση, αλλά για ένα βασιλικό κανόνα.

«Τα ανοιχτά παπούτσια θεωρούνται ανεπίσημα υποδήματα και ακατάλληλα για επίσημες περιπτώσεις», είπε ο εμπειρογνώμονας του βασιλικού κανόνα William Hanson. Μάλιστα, οι καλεσμένες στο βασιλικό γάμο είχαν την εντολή να αποφεύγουν τα ανοικτά παπούτσια και τους ζητήθηκε να επιλέξουν φορέματα που κάλυπταν τους ώμους τους και ήταν κάτω από το γόνατο. Επίσης το καλσόν στο χρώμα του δέρματος ήταν απαραίτητο αξεσουάρ.

Τους ίδιους ακριβώς κανόνες λοιπόν, θα πρέπει να ακολουθεί και η Meghan Marke. Όχι κλειστά παπούτσια, όχι mini φορέματα και σχέδια που αφήνουν τους ώμους ακάλυπτους, και φυσικά πάντα καλσόν. Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν έχουμε δει να παραβιάζει τον κανόνα με το καλσόν, όπως και τον κανόνα με την τσάντα που δεν σου έχω αναφέρει τόση ώρα. Σύμφωνα με τις οδηγίες του παλατιού, οι Δούκισσες, οι Πριγκίπισσες και η Βασίλισσα πρέπει πάντα να φορούν clutch και όχι tote bag, για να έχουν τα χέρια τους “δεσμευμένα” και να μην κάνουν χειραψία με κανέναν.

Δυστυχώς, αυτοί οι κανόνες δεν ακολουθήθηκαν από όλες τις καλεσμένες του γάμου, αλλά τουλάχιστον η Meghan τους έχει υιοθετήσει!

READ more