Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το show του Dior που θα γίνει απόψε στην Αθήνα

Απόψε στις 21.30 o εβληματικός οίκος Dior τιμά την Ελλάδα, την Ελληνική Παράδοση και τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση σε ένα show υπερθέαμα που θα μεταδοθεί live σε όλον τον κόσμο!

Μία συλλογή που οραματίστηκε και εμπνεύστηκε η Maria Grazia Chiuri η γυναίκα πίσω από τον μεγάλο οίκο. H ίδια ταξίδεψε στην χώρα μας και ακολούθησε ένα ταξίδι έμπνευσης σε τόπους που έχουν παράδοση στην υφαντουργία αλλά και σε μέρη με ιστορία όπως η Κρήτη η Σαντορίνη και οι Κυκλάδες. Διάβασε εδώ περισσότερα.

Η Chiuri συνεργάστηκε με τεχνίτες σε όλη την Ελλάδα για αυτή την “Made in Greece” συλλογή , από το Σουφλί μέχρι την Καλαμάτα έλληνες δημιουργοί, συμμετέχουν με την δική τους τεχνική για την δημιουργία μίας συλλογής που θα ταξιδέψει την ιστορία μας σε όλη την γη. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Ο οίκος θα προβάλει την χώρα με τον καλύτερο τρόπο μεταδίδοντας ζωντανά την εκδήλωση μέσα από όλα τα media αλλά και σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους απόψε σε όλη την Ελλάδα. Διάβασε περισσότερα εδώ.

@mariagraziachiuri

Μια collection που έχει έμπνευση  από τα πανάρχαια ελληνικά χρόνια και τιμά κυρίως την γυναίκα και την θηλυκότητα. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Ο οίκος Dior θα κάνει παράλληλα και κάποιες φωτογραφήσεις σε όλη την Ελλάδα στο Σούνιο στην Νεμέα αλλά και στην Ακρόπολη σε μία παραγωγή που οργανώθηκε εδώ και μήνες από το επιτελείο του Dior και θα ολοκληρωθεί 21 Ιουνίου. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Oι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 400 ενώ πληροφορίες θέλουν να έχουν φτάσει ήδη στην χώρα μας για το show οι: Salma Hayek η Natalia Vodianova η Eυγενία Νιάρχου και πολλές ακόμη.

Stay tuned.

 

 

Ετικέτες

Read More

And More