Λευκά μποτάκια: Φέτος θα τα φορέσουμε όσο και τα μαύρα. Δες πως

Παρόλο που ο χειμώνας δεν είναι ακόμη εδώ, εγώ οφείλω σιγά σιγά να σε ενημερώνω για όλες τις τάσεις  ώστε να ετοιμάσεις την δική σου shopping list για αυτή την χρονιά!

Πάντα είναι διασκεδαστικό να βλέπουμε τις νέες τάσεις σε ρούχα και σε παπούτσιανα ενημερωνόμαστε και σιγά σιγά να διαλέγουμε τι θα βάλουμε τελικά στην προσωπική μας γκαρνταρόμπα!Ήδη έχουμε ξεχωρίσει  ένα πολύ δυνατό trend  και αυτό είναι η chunky chelsea boot που φαίνεται να κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των fashionista και τώρα ήρθε η ώρα να εντοπίσουμε ένα  ακόμη shoe trend .

Από τα catwalk αλλά και από τα post των influencer βλέπουμε μία μεγάλη τάση για λευκά μποτάκια που έχουν ήδη κατακλύσει το Instagram!To πιο διαδεδομένο σχέδιο είναι Chelsea boots σε λευκό χρώμα, που ανεβαίνουν μέχρι την γάμπα και δίνουν ένα street style ύφος στο σύνολο σου. Έχουν μαύρη μαλακή σόλα και λάστιχο στο πλάι, ενώ κυκλοφορούν και άλλα παρόμοια σχέδια που θα τα δεις παρακάτω στα σύνολα που διάλεξα.

Εγώ ήδη εντόπισα μερικά από τα πιο fashion κορίτσια που φοράνε τα λευκά μποτάκια με τα χειμερινά τους ρούχα γιατί … σε κάποιες  χώρες ο καιρός είναι ήδη πιο κρύος και έτσι θα πάρουμε έμπνευση  με τον καλύτερο τρόπο!

@blancamiro

Το χρωματιστό denim κουστούμι σίγουρα δεν δείχνει το ίδιο ωραίο με μαύρα μποτάκια το λευκό χρώμα στο τελείωμα ( μποτάκια) θα του χαρίζει μία πιο στιλάτη εικόνα. Εδώ τα μποτάκια έχουν west ύφος και χαμηλό τακούνι έτσι γίνονται κομμάτι για όλη την ημέρα, λόγω άνεσης κυρίως.

@wethepeoplestyle

Με τα floral loose φορέματα έχεις πολλές επιλογές σε παπούτσι αλλά ένα τέτοιο μποτάκι δίνει street style αίσθηση αμέσως στο look και ανανεώνει με μία κίνηση πολλά σου παλιά κομμάτια. Επίσης το χαριτωμένο ύφος του φορέματος αποκτά ανατρεπτική παρέα με αυτά τα street style μποτάκια.

@wethepeoplestyle

Αν το συνδυάσεις με παντελόνι μπορείς να το βάλεις και από μέσα στο μποτάκι και να έχεις ένα πιο δυναμικό ύφος στην εικόνα σου. Το τέλειο εδώ είναι ότι το πανωφόρι τελειώνει ακριβώς εκεί που αρχίζει το μποτάκι και έτσι φαίνεται πολύ κυρίαρχο στου σύνολο.

@vikyandthekid

Σου έχω ήδη γράψει πως η φόρμες φέτος φοριούνται παντού δεν τις έχεις μόνο για το γυμναστήριο σου και σίγουρα θα τις φορέσεις και με τα λευκά μποτάκια αφού ταιριάζουν τέλεια. Διάλεξε ένα ζευγάρι χρωματιστές φόρμες και για jacket βάλε ένα σακάκι αντί για το καθιερωμένο ζεστό σου μπουφάν.

@vikyandthekid

Σε αυτό το σύνολο αν αφαιρέσουμε τα μποτάκια και βάλουμε γόβες έχουμε μία ξεκάθαρη lady εμφάνιση. Όμως με αυτά τα μποτάκια και το καπέλο αλλάζει εντελώς και γίνεται ένα all day σύνολο που η άνεση συναντά την κομψότητα.

@vikyandthekid

Τα cargo παντελόνια είναι η καλύτερη… παρέα για αυτά τα μποτάκια. To ύφος τους ταιριάζει απόλυτα με αυτά τα παπούτσια ενώ εδώ το styling tip είναι ότι το πανωφόρια δεν είανι του ίδιου street style ύφος αλλά ένα κλασικό μαύρο σακάκι.

@vikyandthekid

Ακόμη και μία πλισέ φούστα είναι τέλεια με τα λευκά μποτάκια. Το μυστικό εδώ είναι τα χρώματα του συνόλου που έχουν μία μεγάλη γκάμα απο ανοιχτό γκρι μέχρι χακί ώστε το λευκό παπούτσι να ταιριάζει όμορφα.

@leoniehanne

Τα χρώματα του χειμώνα φέτος ξεκινάνε από βαθιές αποχρώσεις του καφέ, σοφιστικέ berry μέχρι χαριτωμένα pastel! Όλα  θα ταιριάξουν απόλυτα με τα λευκά μποτάκια τα οποία  θα δώσουν μία ισορροπία στην εμφάνιση που θα τα προσθέσεις.

@leoniehanne

τζιν παντελόνια είναι κομμάτι που φοράμε και ξαναφοράμε όλο τον χρόνο και βεβαίως θα φορέσουμε και φέτος τον χειμώνα όσο μπορούμε περισσότερο. Μία εντελώς νέα πρόταση λοιπόν για ένα ρούχο που όλες έχουμε είναι να το συνδυάσουμε με λευκά μποτάκια βάζοντας το μέσα μάλιστα και δίνοντας του μία νέα εικόνα.

@weworewhat

Skinny jean με μποτάκια σε λευκό χρώμα για μία μέρα που έχει απαιτήσεις στην πόλη και εσένα να κρατάς ψηλά το στιλ σου με τον καλύτερο τρόπο!

 

 

Read More

And More