Beauty blogger βγήκε στην τηλεόραση και τα έκανε… χάλια! Αλλά έδωσε την πιο τέλεια απάντηση!

Η Deepica Mutyala είναι beauty blogger αλλά εδώ και κάποιες μέρες έδωσε στο internet ένα πολύ καλό μάθημα και πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με το πώς να κάνεις το τάδε μακιγιάζ ή το δείνα hair styling. Μας δίδαξε πώς να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να ζητάμε συγγνώμη με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Η συγκεκριμένη beauty blogger ήταν πριν λίγες μέρες καλεσμένη στο Today Show όπου έπρεπε να δείξει γρήγορα και στιλάτα καλοκαιρινά χτενίσματα ενός λεπτού. Και τα πήγε εξαιρετικά… χάλια όταν “ανακατεύτηκε” με τις αφρικάνικες μπούκλες ενός πανέμορφου μοντέλου.

Δες το βίντεο παρακάτω για να καταλάβεις πόσο… εξαιρετικά χάλια τα πήγε!

Και αν απλώς δεις τα σχόλια κάτω από αυτό το βίντεο θα καταλάβεις τον χαμό που ακολούθησε στα social εναντίον της beauty blogger η οποία δεν σεβάστηκε τα μαλλιά μιας αφρικανής, αγνόησε πόσο δύσκολες είναι τέτοιου τύπου μπούκλες και ένα σωρό άλλα.

Κι εκεί που όλοι περίμεναν η Deepica να αποσιωπήσει το γεγονός, εκείνη έδωσε την πιο τέλεια απάντηση κάνοντας ένα βίντεο με την ίδια να αφήνεται στα χέρια του μοντέλου για να της κάνει το ίδιο χτένισμα κι εν τω μεταξύ κάποιες καλεσμένες με afro hair δίνουν συμβουλές για το πώς να φροντίζεις τα μαλλιά σου, αν έχεις τέτοιου τύπου μαλλιά. Γιατί, σε κάθε περίπτωση, εκείνες ξέρουν καλύτερα!

Πώς το βρήκες;

Read More

And More