Site icon TLIFE

Έχεις παρατηρήσει ότι οι νέες μαμάδες κόβουν τα μαλλιά τους; Το ίδιο και η Jessica Alba!

WEST HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CA, USA - JANUARY 10: Actress Jessica Alba arrives at Marie Claire's Image Maker Awards 2017 held at Catch LA on January 10, 2017 in West Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News) Pictured: Jessica Alba Ref: SPL1420753 100117 Picture by: Xavier Collin/IPA/Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Υπάρχει ένα beauty fact σύμφωνα με το οποίο οι γυναίκες που έχουν γίνει μαμάδες έχουν την τάση να θέλουν να κόψουν τα μαλλιά τους. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο πίσω από αυτό το info, αλλά το βλέπουμε να συμβαίνει παντού γύρω μας: στις φίλες μας που έγιναν μαμάδες και τώρα και στην Jessica Alba!

Η ίδια, λοιπόν, λίγο μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού, του μικρού Hayes, επισκέφτηκε τον κομμωτή της για ένα φρεσκάρισμα και, μάλιστα, ανέβασε μια before- after φωτογραφία στο instagram αλλά και ένα γρήγορο βίντεο που καταγράφει όλη την διαδικασία. Στην photo του πριν η Jessica Alba κάνει μια γκριμάτσα στην οποία φαίνεται δυσαρεστημένη από την ψαλίδα, ενώ στην μετά είναι χαμογελαστή, κάτι που δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πόσο ικανοποιημένη είναι από το αποτέλεσμα.

Το credit για το νέο της κούρεμα πηγαίνει στον Chad Wood, διάσημο νεοϋορκέζο κομμωτή, και για να επανέλθουμε στο αρχικό ζήτημα: οι γυναίκες που γίνονται μητέρες ίσως και να έχουν την τάση να κουρεύουν τα μαλλιά τους για πρακτικούς λόγους. Σκέψου το: λιγότερο styling, λιγότερες χρόνος για λούσιμο και στέγνωμα.

Ερώτηση: πώς την προτιμάς;

© 2024 tlife.gr