Η Kim Kardashian έχει μονίμως λερωμένα σεντόνια από αυτό το προϊόν!

Η Kim Kardashian έχει μονίμως λερωμένα σεντόνια από αυτό το προϊόν! | tlife.gr

Είτε την λατρεύεις είτε τη μισείς. Αλλά οφείλεις να της αναγνωρίσεις το εξής: θέλεις να ασχολείσαι με την Kim Kardashian και να μαθαίνεις για κάθε λεπτομέρεια που αφορά εκείνη! Ακόμη και… με τι προϊόν λερώνει τα σεντόνια της!

Η Kim Kardashian μίλησε στο Popsugar και έκανε μερικές beauty αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, είπε ότι τα σεντόνια της είναι μόνιμα λερωμένα από αυτό το προϊόν. Κι ενώ το μυαλό μας πηγαίνει συνήθως στη μάσκαρα, δεν είναι η μάσκαρα! Δεύτερη προσπάθεια;

Η αγάπη της Kim Kardashian για το self tan και οποιοδήποτε προϊόν της εξασφαλίζει μαυρισμένη επιδερμίδα είναι γνωστή. Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, αυτό το προϊόν με το οποίο είναι λερωμένα τα σεντόνια της είναι το self tan!

Κι ενώ η επιδερμίδα της είναι μονίμως μαυρισμένη, η Kim φαίνεται πως θέλει κι άλλο αφού λίγες μέρες πριν ανέβασε μια selfie κάτω από την οποία έγραψε ότι χρειάζεται οπωσδήποτε spray tan!

View this post on Instagram

I need a spray tan

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Δεν την αδικούμε! Έχοντας κάνει spray tan ξέρουμε πως όλα είναι καλύτερα όταν είσαι μαυρισμένη. Οπότε, αν νιώθεις την ανάγκη να κλείσεις ραντεβού εν μέσω γιορτών και χειμώνα, διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες από πρώτο χέρι! Δηλαδή, από εμάς που το δοκιμάσαμε!

READ more