Η Kim Kardashian μόλις ανέβασε φωτό που δείχνει την ψωρίαση στο πρόσωπό της και οι fan της είναι έτοιμοι να συμπαρασταθούν!

Η Kim Kardashian μόλις ανέβασε φωτό που δείχνει την ψωρίαση στο πρόσωπό της και οι fan της είναι έτοιμοι να συμπαρασταθούν! | tlife.gr

Μπορείς να χρεώσεις στην Kim Kardashian πολλά πράγματα (όχι εγώ! Εγώ την συμπαθώ!) όχι, όμως, ότι δεν είναι real με τους followers της. Κι επίσης, στο πλαίσιο αυτού του ρεαλισμού, ότι δεν έχει κρύψει ποτέ το ζήτημα που αντιμετωπίζει με την ψωρίαση γεγονός που, κατ’ επέκταση, έχει βοηθήσει όσους βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση να νιώσουν λιγότερη συστολή με τον εαυτό τους.

Λίγες ώρες πριν, λοιπόν, η Kim Kardashian, ανέβασε ένα story στο instagram της στο οποίο δείχνει την ψωρίαση στο πρόσωπό της, η οποία σε μια πρώτη ανάγνωση μοιάζει αρκετά με ροδόχρου ακμή.

Φυσικά, οι fan της είναι εδώ για να της συμπαρασταθούν! Μερικά hints για την ψωρίαση: η Kim Kardashian διαγνώστηκε για πρώτη φορά με ψωρίαση το 2011 ενώ στην Αμερική έχουν διαγνωστεί 7.5 εκατομμύρια άνθρωποι. Και κάτι ακόμη που είναι σίγουρο, πέρα από τα νούμερα: η Kim με την στάση της βοηθά πολύ κόσμο! Συμφωνείς;

 

READ more