Αυτά πιστεύουμε πως είναι τα καλύτερα lip balm (και ξέρουμε από lip balm)!

Εμείς εδώ στο TLIFE μοιραζόμαστε κάποιες κοινές beauty εμμονές. Ας πούμε: πολλές φορές ερχόμαστε στο γραφείο αμακιγιάριστες (πιστεύουμε, όμως, στο skin first και φροντίζουμε την επιδερμίδα μας εντατικά) αλλά όλες έχουμε πάνω στο γραφείο μας ένα lip balm. Και όχι ένα lip balm που αρπάξαμε άρον- άρον δίπλα από την ταμειακή σε κάποιο super market ή φαρμακείο, αλλά lip balm που έφτασε στα χέρια μας μετά από μεγαααααααααααλη έρευνα! Παρακάτω, λοιπόν, σου παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας!

 

101 Ointment Lanolips, €13.90, Sephora. Αυτό που μας αρέσει σε αυτό το lip balm είναι ότι κάθε μέρα ανακαλύπτεις και μια νέα χρήση: για τα χείλη, για τις παρανυχίδες ακόμη και για τα πλαϊνά της μύτης μετά από συνάχι!

 

 

Apivita Cocoa Butter, €5.50. Πολύ ενυδατικό, καθόλου κολλώδες και με SPF20 που σημαίνει ότι είναι must have όχι μόνο για τον Χειμώνα. Επίσης: must have αν κάνεις χειμερινά sport!

 

Liposan Lip Butter Raspberry Rose, €2.70. Αφήνει στα χείλη μια ελαφριά λάμψη και ένα διακριτικό χρώμα που είναι πολύ sexy, δεν κολλάει και επιπλέον λειτουργεί και ως η τέλεια βάση πριν το κραγιόν ή το lipgloss σου.

Sorbet, Lip Macaron της Mor, Make Me Up, €10.25. Must have αν δεν αντέχεις την βαριά αίσθηση των προϊόντων στα χείλη σου καθώς το συγκεκριμένο έχει υφή sorbet. Κι αν έχεις δοκιμάσει προϊόντα sorbet, όπως κρέμες σώματος, έχεις καταλάβει ακριβώς τι εννοώ. Επιπλέον, έχει τέλεια μυρωδιά.

Nuxe Reve de miel, €9.50. Δεν γυαλίζει καθόλου, είναι super ενυδατικό και αν τα χείλη σου είναι πραγματικά σκασμένα φόρεσέ το πριν πέσεις για ύπνο και το επόμενο πρωί θα έχει εξαφανιστεί αυτή η ενοχλητική αίσθηση. Plus: λατρεύουμε τη μυρωδιά του!

Benebalm hydrating tinted lip balm, Benefit, €22.00. Δίνει στα χείλη ένα sexy χρώμα, τα κάνει να δείχνουν υγιή και δημιουργεί και ένα εφέ ότι είναι πιο “γεμάτα” και juicy από ότι στην πραγματικότητα είναι.

Glamglow Poutmud Wet Lip, €19.00. Είναι το mayday προϊόν για όλες εκείνες τις φορές που νιώθεις ότι τα χείλη σου έχουν σκάσει πολύ και δεν υπάρχει επιστροφή. Λοιπόν, υπάρχει!

French Kiss Tinted Lip Balm Raspberry, Caudalie, €12.40. Μας αρέσει γιατί αφήνει στα χείλη μας την σωστή ποσότητα προϊόντος στην σωστή απόχρωση: σαν να έχεις πιει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ή, γιατί όχι, σαν να έχεις δώσει μόλις ένα γαλλικό φιλί όλο πάθος. Ναι, το όνομά του είναι ένας ακόμη λόγος να το αποκτήσεις.

Butterstick Lip Treatment, Kiehl’s, €19.37. Βασίζει τη σύνθεσή του στο λάδι καρύδας κάτι που αντιλαμβάνεσαι αμέσως αφού με το που το απλώνεις στα χείλη σου, λιώνει. Στα plus: δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεις τη χρήση του κατά την διάρκεια της μέρας αφού μια φορά το πρωί και μια το βράδυ αρκούν.

Last but not least: για να είσαι σίγουρη ότι θα φορέσεις το lip balm σου και θα διατηρήσεις τα χείλη σου ενυδατωμένα, έχε πάντα μερικά lip balm στο κομοδίνο σου. Πριν πέσεις για ύπνο, απλώς και μόνο βλέποντάς τα θα μπεις στην διαδικασία! Σαν… ξυπνητήρι lip balm!

 

Read More

And More