Γιατί η Damn Girl είναι η μάσκαρα που θα αγοράζω ξανά και ξανά!

Η δουλειά μιας beauty editor μοιάζει πολύ με την δουλειά ενός γευσιγνώστη: δεν γίνεται να είσαι γευσιγνώστης και να κάνεις δίαιτα όπως δεν γίνεται να είσαι beauty editor και να φοράς ένα συγκεκριμένο προϊόν. Πρώτον, γιατί οι πειρασμοί είναι πολλοί και δεύτερον γιατί από τα χέρια σου περνάνε άπειρα καλλυντικά! Όμως, ακόμη και ένας γευσιγνώστης έχει ένα φαγητό που αγαπά και θα ήθελα να τρώει ξανά και ξανά.

To make a long story short, όλα αυτά τα χρόνια από το νεσεσέρ μου έχουν περάσει εκατοντάδες καλλυντικά και άλλες τόσες μάσκαρα. Αλλά από τότε που δοκίμασα την Damn Girl της Too Faced αποφάσισα πως αυτή είναι η signature μάσκαρά μου (κάποιοι έχουν signature άρωμα!), αυτή που θέλω να αγοράζω ξανά και ξανά.

Η ολοκαίνουργια Damn Girl της Too Faced λανσαρίστηκε λίγες εβδομάδες πριν αλλά λόγω επαγγέλματος είχα την τύχη να φτάσει στα χέρια μου νωρίτερα. Την πρώτη φορά που την δοκίμασα, χωρίς να μπορώ να πω πολλά στους συναδέλφους, εισέπραξα και κάμποσα κομπλιμέντα. Κομπλιμέντα όπως “τα μάτια σου φαίνονται πολύ μεγάλα” ή “δείχνεις πολύ ξεκούραστη σήμερα”. Και τότε ήταν που σκέφτηκα: Damn Girl, αυτή η μάσκαρα κάνει πράγματι δουλειά!

Damn Girl: τι πρέπει να ξέρεις για τη μάσκαρα για την οποία μιλάει όλος ο beauty κόσμος!

Η νέα μάσκαρα της Too Faced έχει ήδη μπει στα νεσεσέρ των μεγαλύτερων beauty addicts αυτού του κόσμου και η Huda Kattan είναι μια από αυτές. Σε review της έγραψε ότι πρόκειται για την τελειότερη μάσκαρα που δοκίμασε ποτέ! Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Και για όποια την έχει δοκιμάσει εκεί έξω. Ας ξεκινήσω από την υφή της: είναι κρεμώδης και μοιάζει περισσότερο σαν mousse γεγονός που μεταφράζεται στο εξής: οι βλεφαρίδες σου ούτε κοκαλώνουν ούτε βαραίνουν όταν τις φοράς.

Και συνεχίζω με το βουρτσάκι ή, μάλλον, το αποκλειστικό βουρτσάκι Infinity Brush με διπλή ίνα που αγκαλιάζει μια- μια τις βλεφαρίδες σου ξεχωριστά! Πιο συγκεκριμένα, οι χοντρές τρίχες συγκρατούν και εφαρμόζουν το προϊόν σε μια- μια ξεχωριστά ενώ οι πιο μακριές χτενίζουν τις βλεφαρίδες και κάνουν το αποτέλεσμα ομοιογενές. Και αν ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που αγαπούν τις μάσκαρα με το λεπτό βουρτσάκι, να σε ενημερώσω ότι ήμουν μια από αυτές. Το βουρτσάκι της ολοκαίνουργιας Damn Girl αν και είναι παχύ δεν μουντζουρώνει τα βλέφαρά σου κι επιπλέον απλώνει στις βλεφαρίδες την ποσότητα προϊόντος που χρειάζονται α-κρι-βώς!

Και last but not least: το αποτέλεσμα είναι buildable που σημαίνει ότι μπορείς να το πας όπου εσύ θέλεις απλώς επαναλαμβάνοντας τις στρώσεις!

Εσύ ακόμη να ανακαλύψεις την επόμενή σου μάσκαρα; Θα την βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora, στο νέο Sephora.gr και στο mob app Sephora Greece!

Last chance info: ακολούθησε την επίσημη σελίδα Sephora Greece στο instagram για να ενημερώνεσαι για τους διαγωνισμούς και να μαθαίνεις όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου brands!

 

Read More

And More