Το μοναδικό προϊόν που χρειάζονται τα φρύδια μας είναι και πάλι εδώ!

Είμαι beauty editor που σημαίνει πως από τα χέρια μου περνάνε δεκάδες προϊόντα και πως ξέρω ποιο προϊόν είναι για ποια ανάγκη. Όταν, λοιπόν, η ερώτηση αφορά τα τέλεια φρύδια έχω μια και μόνη απάντηση να δώσω: Gimme Brow της Benefit!

Αυτή η μαγική μάσκαρα φρυδιών πήρε τον τίτλο μαγική μάσκαρα (από εμένα! Τι εννοείς;) γιατί συνδυάζει δύο πράγματα: 1. είναι το πιο εύχρηστο προϊόν που έχεις δοκιμάσεις, τόσο που το απλώνεις χωρίς να χρειάζεσαι καθρέφτη και 2. έχει το πιο WOW αποτέλεσμα. Ειδικά αν συνυπολογίσεις το γεγονός ότι για να το χρησιμοποιήσεις δεν πρέπει να κοπιάσεις καθόλου. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως όταν είχε αποσυρθεί ήταν σαν να έχανα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Εγώ και εκατομμύρια γυναίκες πάνω σε αυτό τον πλανήτη!

Το huge νέο είναι ότι το Gimme Brow επέστρεψε στην… Plus εκδοχή του για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα στα φρύδια σου. Το Gimme Brow+ είναι το απόλυτο τζελ φρυδιών με χρώμα, περιέχει μικροσκοπικές ίνες που προσκολλώνται στο δέρμα και στις τρίχες και δημιουργεί ένα φυσικά πυκνό και καλοσχηματισμένο φρύδι. Απλώς χτένισε ανοδικά και έχεις λύσει το πρόβλημα των άτονων φρυδιών! Να, τόσο εύκολα!

Last chance info: το Gimme Brow+ θα το βρεις σε τρεις αποχρώσεις: 1 για ανοιχτόχρωμες, 3 για μεσαίες και 5 για σκουρόχρωμες. Θα το βρεις στα Sephora.

 

Read More

And More