Η πιο glam photo που έχουμε δει σε δίπλωμα οδήγησης! Πώς είναι η δική σου;

Ακολουθεί beauty εξομολόγηση: εκεί γύρω στα 18 μου και λίγο πριν ξεκινήσω της Πανελλήνιες πήγα στο κομμωτήριο και σχεδόν ζήτησα να μου ξυρίσουν τα μαλλιά. Σήμερα, θα έλεγα πως έκανα buzz cut που είναι πιο chic και αρκετά πιο ενημερωμένο γιατί το έκανε η Cara Delevingne και τόσες άλλες. Αλλά τότε εγώ απλώς σε μια κρίση ταυτότητας ξύρισα-τα-μαλλιά-μου!

Λίγο καιρό μετά, ήρθε η ώρα να βγάλω δίπλωμα οδήγησης. Τα μαλλιά μου είχαν μακρύνει μερικούς πόντους αλλά δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που εγώ είμαι όλα αυτά τα χρόνια. Από buzz cut είχαν γίνει pixie cut. Από τότε έχουν περάσει 17 χρόνια (ναι, μπορείς να κάνεις τα μαθηματικά και ναι, είμαι 35) και κάθε φορά που μου ζητούν δίπλωμα η φωτογραφία που βλέπουν με αυτό που βλέπουν μπροστά τους είναι δύο διαφορετικά πράγματα (ξέρω, ξέρω! Είναι και τα 17 χρόνια!). Αλλά θέλω να καταλήξω στο εξής: λίγο- πολύ καμιά μας δεν έχει αυτή την super glam photo είτε στο δίπλωμά της είτε στην ταυτότητά της.

Καμία εκτός από την Ghalichi Mir, δημιουργό των Lilly Lashes, η οποία άλλαξε το δίπλωμά της για να βάλει το νέο της επίθετο μετά το γάμο της και δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένη από την photo της. Εχμ, την photo που θα δεις παρακάτω και δεν θα είχα ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου!

“Με λήστεψαν! Έκανα όλες αυτές τις διαδικασίες να αλλάξω το επίθετό μου και αυτή η φωτογραφία με το zoom in είναι αυτό που μου δίνεις; Είναι η φωτογραφία στο δικό σας δίπλωμα τόσο zoom in; Δεν μπορείς καν να δεις όλο μου το glam! Τα μαλλιά μου ήταν τέλεια εκείνη την ημέρα! Με λήστεψαν!”, έγραψε η ίδια κάτω από την photo που μόλις είδες.

Μάλιστα, σήμερα με το Popsugar, η δημιουργός των Lilly Lashes επιστράτευσε makeup artist και hair stylist για εκείνη τη μέρα τη στιγμή που εγώ έχω την εξής απορία: επιτρέπεται να πας μακιγιαρισμένη ή, έστω, τόσο μακιγιαρισμένη για να βγάλεις φωτογραφία για δίπλωμα ή ταυτότητα; Ας με διαφωτίσει κάποιος!

 

Read More

And More