Ποια είναι τα top προϊόντα που θα σου αλλάξουν τη ζωή;

Ποια είναι τα top προϊόντα που θα σου αλλάξουν τη ζωή; | tlife.gr

Οι αφίξεις στα καταστήματα καλλυντικών είναι τόσες πολλές ώστε να μην ξέρεις που να στρέψεις το βλέμμα σου! Θέλεις έξυπνα προϊόντα που να σου δίνουν λύσεις εδώ και τώρα και να πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται. Αυτό ακριβώς κάναμε εμείς για σένα! Ψάξαμε, βρήκαμε, τεστάραμε και σου παρουσιάζουμε τα top 4 προϊόντα που θα αλλάξουν την ζωή σου, δίνοντας οριστική λύση στους beauty προβληματισμούς σου! Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Το super αντηλιακό. And the Oscar goes to…

Sun Creme adjustable SPF, Sephora. Ένα πανέξυπνο αντηλιακό με τρία διαφορετικά SPF στην ίδια συσκευασία (50, 30 και 15). Ξεκινάς με 50 στο πρώτο σου μπάνιο, αφού πάρεις αρκετό χρώμα το γυρνάς στο 30 και στις διακοπές σου, δεδομένου ότι έχεις εκτεθεί ήδη αρκετά στον ήλιο, καταλήγεις στο 15. Με €25.40 έχεις τρία αντηλιακά σε ένα κι έτσι δεν χρειάζεται να αγοράζεις κάθε φορά ένα καινούριο.
Plus: το μοιράζεσαι με την οικογένειά σου, τις φίλες σου ή τον καλό σου αφού καλύπτει τις ανάγκες όλων!

Το super αποσμητικό. And the Oscar goes to…

Stress Resist της Vichy. Διαρκεί για 72 ολόκληρες ώρες, δεν αφήνει αντιαισθητικά σημάδια στη μπλούζα και το κυριότερο; Σε βγάζει ασπροπρόσωπη ακόμη και σε στιγμές έντονου άγχους. Άρα μπορείς να… αγχώνεσαι ελεύθερα για οτιδήποτε άλλο πέραν του αποσμητικού σου! Τιμή: € 9.95

Το super προϊόν πριν την παραλία. And the Oscar goes to…

Sunslim Body Programme Celluli- Breaker Tan Stimulator της Lancaster. Προετοιμάζει την επιδερμίδα μας για την παραλία με δύο τρόπους: πρώτον, αδυνατίζει και σμιλεύει τις καμπύλες και, δεύτερον, ενεργοποιεί την μελανίνη και μαυρίζουμε περισσότερο! Τιμή: €40.90

Το super lip gloss. Αnd the Oscar goes to…

Lip Fusion από τα Sephora. Περιέχει στη σύνθεσή του πιπερόριζα που δίνει στα χείλη περισσότερο όγκο από ποτέ. Χρησιμοποίησέ το αφειδώς! Τιμή: €36.20.

READ more