Τα δύο πράγματα που ζητάει για το μακιγιάζ της η Gwyneth Paltrow!

Έχουμε περάσει τη μισή καραντίνα βλέποντας επεισόδια Goop και για οτιδήποτε αφορά την Gwyneth Paltrow έχουμε αναπτύξει περισσότερο ενδιαφέρον. Αφού, λοιπόν, ασχοληθήκαμε εντατικά με το dry brushing το οποίο έγινε διάσημο χάρη σε εκείνη, κάνουμε focus στο signature μακιγιάζ της με την πολύ λαμπερή επιδερμίδα.

Αφορμή είναι το γεγονός ότι η προσωπική της makeup artist, Lisa Aharon, μίλησε για αυτό στο Goop τονίζοντας πως η Gwyneth Paltrow θέλει κάτι γρήγορο και όχι… φασαριόζικο! “Συνήθως κάνουμε κάτι που να δείχνει φρέσκο και χαριτωμένο ή κάνουμε κάτι με smokey eye. Η Gwyneth θέλει κάτι που να είναι εύκολο και όχι φασαριόζικο” είπε η ίδια χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Όποτε μπορώ να χρησιμοποιήσω μια κρεμώδη βάση, το κάνω: οι κρεμώδεις φόρμουλες κάνουν το look να δείχνει απλό και φυσικό και δημιουργούν αυτή την αίσθηση της ομορφιάς εκ των έσω”.

Στην συνέχεια, η ίδια έδωσε και ένα tip για ένα προϊόν που λατρεύει η ηθοποιός και δημιουργός του Goop, το Hydrating Face Mist της Dr. Barbara Sturm: “Στην Gwyneth δεν αρέσει καθόλου να κάθεται στην καρέκλα για μακιγιάζ, αλλά όταν ξεκινάω ψεκάζοντας το πρόσωπό της με αυτό το face mist τα πάντα αλλάζουν! Ενυδατώνει την επιδερμίδα και δίνει αυτό το plump αποτέλεσμα, ενώ οτιδήποτε θα χρησιμοποιήσω μετά θα απορροφηθεί πολύ καλύτερα!”.

Τέλος, τόνισε πόσο σημαντικό είναι το skincare και πόσο μεγάλη διαφορά βλέπει όταν η Gwyneth έχει κάνει το προηγούμενο βράδυ κάποια έξτρα περιποίηση στο σπίτι της: “Πάντα ξεκινάω το μακιγιάζ με αρκετό skincare. Είναι αυτό που κάνει όλη την διαφορά. Μπορείς να καταλάβεις αν έχει χρησιμοποιήσει το peeling της Goop το προηγούμενο βράδυ. Η λάμψη είναι εμφανής!”.

 

Read More

And More