Aφρώδες ζελέ με ολόκληρη φράουλα

4 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Σόδα, ζελέ με άρωμα βατόμουρου και ολόφρεσκες φράουλες θα κάνουν το επιδόρπιο του coctail party σου το πιο ελκυστικό από όλα τα “καλούδια”! Και φυσικά με ελάχιστες θερμίδες…

Θερμίδες 90

Συστατικά

  • 1 1/2 φλιτζάνι βραστό νερό
  • 1 πακέτο ζελέ με γεύση βατόμουρο
  • 2 1/2 φλιτζάνια κρύα σόδα ή ανθρακούχο νερό
  • 1 φλιτζάνι φράουλες σε φετούλες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε τη σκόνη του ζελέ να λιώσει στο καυτό νερό για 2 λεπτά
  • Πρόσθεσε και την σόδα και ανακάτεψε. Άφησε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα να αρχίσει να πήζει
  • Κράτησε ένα φλιτζάνι από το ζελέ στην άκρη και στο υπόλοιπο πρόσθεσε τις φράουλες
  • Μοίρασε το ζελέ με τις φράουλες σε οκτώ ποτήρια σαμπάνιας
  • Χτύπησε το φλιτζάνι ζελέ που κράτησε στο μίξερ να γίνει αφράτο και να διπλασιάσει τον όγκο του
  • Πρόσθεσε τον αφρό από πάνω από τα ποτήρια και άφησε στο ψυγείο για άλλες 3 ώρες

Tip


Read More

And More