Λαζάνια με λάχανο, πιπεριά και λουκάνικο

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Λαχταριστά και γρήγορα λαζάνια με τσιγαριστό λάχανο, αρακά και λουκάνικο

Συστατικά

  • 230 gr λαζάνια
  • 1 φλ. αρακάς
  • 3 κ. σούπας βούτυρο
  • 340 gr ψητό λουκάνικο σε ροδέλες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά λεπτοκομμένη
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 μέτριο λάχανο λεπτοκομμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί ο βρασμός, πρόσθεσε στην κατσαρόλα τον αρακά.
  • Σούρωσε και ξαναρίξε στην κατσαρόλα τα λαζάνια με τον αρακά, ανακάτεψε με μια κουταλιά βούτυρο και κάλυψε με το καπάκι.
  • Σε μια κατσαρόλα λιώσε μία κουταλιά βούτυρο, πρόσθεσε το λουκάνικο και σοτάρισε για περίπου πέντε λεπτά πριν το αφαιρέσεις.
  • Ρίξε το υπόλοιπο βούτυρο στην κατσαρόλα, το κρεμμύδι, την πιπεριά και μια πρέζα αλάτι και σοτάρισε για πέντε λεπτά.
  • Πρόσθεσε το λάχανο, κάλυψε με το καπάκι και μαγείρεψε τα λαχανικά για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
  • Πρόσθεσε και τα λαζάνια με τον αρακά και το λουκάνικο, αλατοπίπερο και σέρβιρε όσο είναι ζεστό.

Read More

And More