Ζυμαρικά με λουκάνικα γαλοπούλας

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

H Kristin Davis παρουσιάζει μια λαχταριστή μακαρονάδα, συνταγή της μαμά της.

Συστατικά

  • 3 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι λεπτοκομμένα μανιτάρια cremini
  • ½ κιλό καυτερά λουκάνικα
  • Λίγο Μπούκοβο
  • 1 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλια βρασμένα
  • 1 μεγάλο σγουρό μαρούλι ψιλοκομμένο
  • ½ κιλό μακαρόνια φαρφάλες
  • Αλάτι/ Πιπέρι
  • ¼ του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε αλατισμένο νερό σε μεγάλη κατσαρόλα να βράσει.
  • Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζέστανε το λάδι και πρόσθεσε τα μανιτάρια να σοταριστούν
  • Αφαίρεσε τα μανιτάρια και βάλε τα λουκάνικα στο ίδιο τηγάνι, τρυπώντας τα με ένα πηρούνι
  • Ρίξε πάλι τα μανιτάρια μαζί με τα λουκάνικα με το σκόρδο, το μπούκοβο και σόταρε για ένα λεπτό
  • Βάλε τα φασόλια και ανακάτεψε και συμπλήρωσε με το σγουρό μαρούλι.
  • Σκέπασε την κατσαρόλα και άφησε να ψηθεί για 10 λεπτά περίπου
  • Στο μεταξύ ψήσε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα με το βραστό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Κράτησε το νερό από τα μακαρόνια και πρόσθεσε ¼ του φλιτζανιού σε κάθε πιάτο μαζί με το μείγμα των λουκάνικών
  • Αλατοπιπέρωσε και σέρβιρε με την παρμεζάνα

Tip


Read More

And More