Διαγωνισμός! Κέρδισε την must κρέμα του καλοκαιριού Olay Regenerist 3 σημείων SPF30!

Το καλοκαίρι έφτασε και τώρα είναι ανάγκη περισσότερο από ποτέ να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.
Οι επιστήμονες της Olay, λαμβάνοντας υπόψιν πολλούς παράγοντες, όπως την προστασία ενάντια στην ακτινοβολία UVA και UVB, αλλά και την ευκολία στη χρήση, δημιούργησαν προϊόντα που προστατεύουν από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και ταυτόχρονα δίνουν λύση στις διαφορετικές ανάγκες περιποίησης, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης.
Ειδικά για τη αντιγηραντική φροντίδα και την προστασία της πιο ώριμης επιδερμίδας η Olay Regenerist Κρέμα 3 σημείων SPF 30 αποτελεί την ιδανική λύση. Πρόκειται για ένα αντιγηραντικό ενυδατικό προϊόν με δείκτη αντηλιακής προστασίας 30 και μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται γρήγορα και χαρίζει στην επιδερμίδα νεανικότερη εμφάνιση. Επιπλέον, χάρη στον υψηλό αντηλιακό του δείκτη, προσφέρει προστασία από τα πολλαπλά σημάδια γήρανσης που προξενεί ο ήλιος, όπως αποχρωματισμό της επιδερμίδας, κηλίδες γήρατος, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Έτσι, με την Olay Regenerist Κρέμα 3 σημείων SPF 30, η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη και προστατευμένη.
Η Olay Regenerist Κρέμα 3 σημείων SPF 30 είναι το ενυδατικό προϊόν που βοηθάει την επιδερμίδα να είναι σφριγηλή, ενώ την προστατεύει από τις βλάβες που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία: χαρίζει όλη την απόλαυση ενός καλλυντικού προϊόντος μαζί με την ισχυρή προστασία μιας αντηλιακής κρέμας. Η εξαιρετική αντηλιακή προστασία που προσφέρει αποτελεί την ιδανική λύση για τις γυναίκες που επιθυμούν να προστατέψουν την επιδερμίδα τους, αλλά και για εκείνες που ανησυχούν για τις κηλίδες γήρατος και βλέπουν σημάδια αποχρωματισμού της επιδερμίδας τους.

Κέρδισέ την!
Τέσσερις κρέμες, μια μπορεί να γίνει δική σου. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω. Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μόλις μια μέρα και την Παρασκευή 29 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι νικήτριες οι οποίες θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης.

Καλή επιτυχία!

Read More

And More