Έρχεται το νέο hot κραγιόν Rouge in Love! Δες πρώτη photo!

Θυμάσαι το OMG κραγιόν που φορούσε την περασμένη εβδομάδα η Lea Michelle (για τσέκαρε την απόχρωση εδώ!). Στα καταστήματα λανσάρεται τον Φεβρουάριο, έρχεται σε 24 διαφορετικές, ζουμερές αποχρώσεις και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι η Emma Watson.
PS: Μην με ρωτήσεις πώς έφτασε στα χέρια της Lea Michelle ή της Kate Winslet στις Χρυσές Σφαίρες (έχω και απόχρωση! Delicate Lace!); Η ερώτησή σου είναι ρητορική γιατί οι διάσημες έχουν πρόσβαση στα νέα λανσαρίσματα περισσότερο από ότι και οι beauty editors. Εντάξει, όχι πάντα!

Για να μην μακρυγορώ, το Rouge in Love για να γιορτάσει το λανσάρισμά του έρχεται με ένα τέλειο βίντεο κλιπ το οποίο θα ανέβει στην Facebook page της Lancome και στο Youtube την 1η Φεβρουαρίου.

Στο ζητούμενο: σου εξασφαλίσαμε ενσταντανέ από το ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ… Πάρε μια γεύση από το κραγιόν που θα σε κάνει να ερωτευτείς (καθόλου τυχαίος τίτλος!) τους προσεχείς μήνες!

Και μερικά πολύτιμα info:
– director του βίντεο κλιπ του Rouge in Love είναι η Adria Petty, η οποία έχει κάνει πολλά βίντεο κλιπ της Beyonce.
– η βασική ιδέα του βίντεο κλιπ (φήμες λένε ότι είναι πολύ δυναμικό!) είναι γυναίκες από το Παρίσι, την Νέα Υόρκη, το Λονδίνο να δείχνουν τα χείλη τους. Ροζ, κόκκινα, μοβ βαμμένα χείλη και όλα να τραγουδούν το ίδιο τραγούδι.
– το τραγούδι είναι το “Oh La La” που έγραψε το γαλλικό συγκρότημα Brigitte. Στο είχαμε πει κι αυτό! Δες εδώ!
– μόλις το βίντεο κλιπ φτάσει στα χέρια μας we will let you know…

Read More

And More