Ολοκαίνουργιο brand μακιγιάζ μόλις ήρθε στην Ελλάδα. Κι εδώ θα βρεις το τελειότερο προϊόν λάμψης

Αν είσαι πραγματικό beauty junkie η καρδιά σου χτυπάει δυνατά κάθε φορά που ένα νέο προϊόν λανσάρεται ή που ένα καινούργιο brand έρχεται. Ειδικά αν αυτό το brand είναι γνωστό στο εξωτερικό και εσύ το παρακολουθείς εντατικά είτε μέσα από τα ξένα site είτε στο instagram. Λοιπόν, μια τέτοια άφιξη έχουμε και τώρα και οφείλουμε να σε ενημερώσουμε!

Μετά την Αμερική, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο κι άλλες 83 χώρες, ήρθε η σειρά της Ελλάδας να υποδεχθεί τα προϊόντα μακιγιάζ GOSH COPENHAGEN!
H δανέζικη εταιρία GOSH COPENHAGEN, με μία πλούσια γκάμα καλλυντικών προϊόντων μακιγιάζ υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια σε ιδιαίτερες χρωματικές παλέτες, για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει και να κλέβει τις εντυπώσεις. Το brand μετράει ήδη 70 χρόνια κι εδώ θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα προϊόντα μακιγιάζ.

Υπεραγαπημένο must have, το Lumi Drops, ένα υγρό προϊόν λάμψης που δίνει στα ζυγωματικά σου την τέλεια λάμψη του ήλιου. Και ένα tip που αγαπάμε και έχουμε ήδη τεστάρει: ανάμειξε το foundation σου με δύο- τρεις σταγόνες Lumi Drops (€9.90) για λάμψη σε όλο το πρόσωπο και οπωσδήποτε μην ξεχάσεις να το φορέσεις στα κόκαλα του λαιμού για να δώσεις ένα sexy hint στο σημείο. Ειδικά φέτος που τα off shoulders top είναι τεράστια τάση!

Last chance info: τα προϊόντα GOSH COPENHAGEN είναι value for money και θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο beautycom.

Read More

And More