Beauty alert! Ε. Φουρέιρα και Κ. Στικούδη με σχεδόν ίδια μαλλιά για το Madwalk!

Το Madwalk είναι πάντα η τέλεια αφορμή για τις διάσημες να αλλάξουν το look τους και να μας συστήσουν σε αυτό στο red carpet. Σκέψου το: η μόδα συναντά την… τρέλα και θα ήταν εντελώς βαρετό να βλέπαμε τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebs με το ίδιο look ξανά και ξανά. Ειδικά, όταν αυτές μας έχουν συνηθίσει σε τολμηρές επιλογές και άπειρες αλλαγές.

Κάπως έτσι, λίγες ώρες πριν την γιορτή της μόδας και της ομορφιάς η Ελένη Φουρέιρα άλλαξε τα μαλλιά της. Και έκανε cornrows, αυτές τις πλεξίδες… αφρικάνικων καταβολών οι οποίες είχαν παίξει πολύ στις φθινοπωρινές πασαρέλες και για τις οποίες σου είχαμε γράψει εδώ. Και αυτή είναι η Ελένη Φουρέιρα τώρα!

/

… Αλλά μάντεψε! Και η Κατερίνα Στικούδη άλλαξε τα μαλλιά της και μάντεψε (ξανά!) έκανε κι εκείνη cornrows!

/

Φυσικά, καμία δεν αντέγραψε την άλλη! Απλώς το trend είχε παίξει αρκετά, οι διάσημες και οι beauty experts που τις περιβάλουν είναι πολύ ενημερωμένοι και κάπως έτσι είχαμε αυτό το αποτέλεσμα! Και παρακάτω σου έχουμε την (πιθανότατα!) πηγή έμπνευσής τους…

Οίκοι όπως Simone Rocha και Marchesa είχαν δείξει τα cornrows στα shows τους για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015.

BONUS INFO 1: Αν θες να πας το look σου ένα step παραπάνω μπορείς να φορέσεις και κρίκους (aka σκουλαρίκια!) μέσα στις πλεξίδες σου. Δες εδώ πώς!
BONUS INFO 2: Αν θες να κάνεις cornrows αλλά σου φαίνεται τεράστια διαδικασία μπορείς να πειραματιστείς με τα twists. Και εδώ θα δεις τι ακριβώς εννοούμε!

BONUS INFO 3: Πού αλλού έχουμε ξαναδεί το ίδιο hair look;
Αν έχεις καλή μνήνη θα θυμάσαι πως σε παλιότερα Madwalk και η Τάμτα είχε απογειώσει το συγκεκριμένο hair look με cornrows στα μαλλιά της και πολύ πολύ μακρύ μήκος!

Μία εκδοχή παραπάνω και μια ακόμη παρακάτω από το red carpet….

Last but not least: η Τάμτα on stage όταν έπιασε τα μακριά cornrows σε top knot!




Read More

And More