Χ. Καλλανιώτης: ο official hair stylist του Pantene Pro-V που συμμετείχε στα MTV Awards στο TLIFE!

Θα μπορούσα να ξεκινήσω αυτό το post κάπως έτσι: ο Χρήστος Καλλανιώτης είναι από τους καλύτερους hair stylists που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Αλλά να, που ο Χρήστος Καλλανιώτης ζει (ΚΥΡΙΩΣ!) στο Λονδίνο, διαπρέπει (ΚΑΙ!) στο εξωτερικό και συναναστρέφεται μοντέλα και σχεδιαστές μόδας που εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τους παρακολουθούμε στενά!

Ένα- δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα: έχει κάνει τα μαλλιά για τα μεγαλύτερα εξώφυλλα των περιοδικών μόδας, αν έχεις ταξιδέψει πρόσφατα στο Λονδίνο κι έχει πέσει στα χέρια σου το περιοδικό των Harrods να ξέρεις πως ο Χρήστος έχει κάνει τα μαλλιά, ενώ πολύ πρόσφατα έκανε και το υπερφανταστικό χτένισμα της Keizsa στα MTV Awards για το οποίο τα ξένα sites αφιέρωσαν σειρές ολόκληρες (θα το δεις στο βίντεο που ακολουθεί).

PS: Οι δουλειές του Χρήστου Καλλανιώτη στο εξωτερικό είναι ά-πει-ρες αλλά επέλεξα το συγκεκριμένο γιατί αυτά τυχαίνει να είναι τα δικά μου αγαπημένα μαλλιά!

Και κάπου εκεί ανάμεσα στις πτήσεις του, ο official hair stylist του Pantene Pro-V ήρθε στο studio του TLIFE, μοιράστηκε μαζί μας πολύτιμα μυστικά για τέλεια μαλλιά και backstage info! Για να δεις το πρώτο μέρος (aka την συνέντευξή του) πάτησε play παρακάτω…

PS2: Ακολουθούν δύο ακόμη βίντεο με τον Χρήστο Καλλανιώτη. Και σε αυτά τα βίντεο μας μαθαίνει δύο βασικές τάσεις που θα φορεθούν στα μαλλιά πολύ αργότερα, αλλά να που εμείς χάρη σ’εκείνον θα τις κάνουμε από ΤΩΡΑ!

Stay tuned!

Read More

And More