“Κούμπα: μία ζέβρα και μισή”: οι νικητές του διαγωνισμού!

Το TLIFE και η Feelgood σε στέλνουν σινεμά με το παιδί σου για να δεις την ταινία “Κούμπα: μία ζέβρα και μισή”! Πάρε τώρα μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε μία από τις 15 διπλές προσκλήσεις!

Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, ακόμα και στην περίπτωση μιας ζέβρας. Ο Κούμπα είχε την ατυχία να γεννηθεί με τις μισές του ραβδώσεις και έτσι το προληπτικό κοπάδι του τού αποδίδει την ξαφνική ξηρασία που έχει πλήξει την περιοχή. Η νεαρή ζέβρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει, για να βρει τον θρυλικό νερόλακκο, όπου οι πρώτες ζέβρες απόκτησαν τις ρίγες τους. Στο ταξίδι του αυτό, ο Κούμπα θα έχει για συνοδοιπόρους μια θρασύτατη αντιλόπη και μία φανταχτερή στρουθοκάμηλο, ενώ θα γνωρίσει ένα σωρό εκκεντρικούς χαρακτήρες. Η πραγματική πρόκληση θα έρθει, όταν στον δρόμο του εμφανιστεί μια άγρια λεοπάρδαλη.

Οι 15 τυχεροί νικητές είναι:

1. Πόπη Σκαλιδάκη
2. Ανδριάννα Ριρή
3. Γιώργος Μυλωνάκης
4. Δημήτρης Παπαδόπουλος
5. Βάγια Μαλάμου
6. Κατερίνα Καραμήτσου
7. Μαρία Δημητρακοπούλου
8. Όλγα Δαβίλλα
9. Χαρά Βουμβουράκη
10. Κατερίνα Σιδέρη
11. Αιμιλία Χαλικιά
12. Θάλεια Ψωμά
13. Ιωάννα Φωτοπούλου
14. Ελισάβετ Μαρίου
15. Μάρθα Σηφάκη

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει την Κυριακή 30/11 στον κινηματογράφο Αθήναιον (Βασ. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι) και ώρα 16:30 (ώρα προσέλευσης 16:00).

/
Η ταινία θα βγει κανονικά στους κινηματογράφους στις 4 Δεκεμβρίου, από τη Feelgood.

/
Το ήξερες; Οι θηλυκές ζέβρες έλκονται από τις ρίγες των αρσενικών. Η Τόμπι, η φίλη του Κούμπα μάλλον αποτελεί την εξαίρεση. Στην πραγματικότητα οι ρίγες στις ζέβρες είναι μοναδικές στην καθεμία. Πρόκειται κάτι σαν τα ανθρώπινα δακτυλικά αποτυπώματα.

/

Σκηνοθεσία: Anthony Silverston
Σενάριο: Anthony Silverston, Raffaella Delle Donne
Παραγωγοί: Stuart Forrest, Mike Buckland, James Middleton
Ακούγονται οι: Φοίβος Ριμένας, Φώτης Πετρίδης, Ηλίας Ζερβός, Στεφανία Φιλιάδη, Πέτρος Δαμούλης, Βίνα Παπαδοπούλου, Γιάννης Στεφόπουλος
Διάρκεια: 83’

Δες εδώ το trailer της ταινίας:

Read More

And More