Ν. Γερμανού: Οι πρόβες για τα ρούχα που θα βάλει στα βραβεία “Άντρες της χρονιάς”

Η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάσει απόψε τα βραβεία “Άντρες της χρονιάς” μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος. Μια λαμπερή βραδιά για την Κύπρο στην οποία θα παρευρεθούν πολλοί έλληνες celebrities, οι οποίοι ήδη έχουν φτάσει στην Λευκωσία!

Η Ναταλία είναι ενθουσιασμένη με τον ρόλο που έχει αναλάβει. Τις ώρες που περνάει στο ξενοδοχείο της βλέπει στην κυπριακή τηλεόραση πολλά σήριαλ και έχει καταφέρει να μάθει την κυπριακή διάλεκτο για να εντυπωσιάσει τον κύπριο συμπαρουσιαστή της!

Παράλληλα, κάνει και τις τελευταίες πρόβες για να είναι όλα έτοιμα για την αποψινή βραδιά που θα παρουσιαστεί ζωντανά στις 21.20 από το Mega Κύπρου. Την Κυριακή, μαζί με τον Ηλία Πανταζόπουλo και τη διευθύντρια του περιοδικού Μust Ειρήνη Χριστοφόρου αναχώρησαν από το Hilton Park με προορισμό το ατελιέ της γνωστής σχεδιάστριας μόδας Levinia Konyalian στο Gaffiero House για το fitting!

Η Ναταλία ήταν χαλαρή και ευδιάθετη καθώς πρόβαρε τα βραδινά φορέματα που θα φορέσει στα βραβεία Johnnie Walker Man of the Year Awards 2011. Η παρουσιάστρια τους “Μες την καλη χαρά” πρόκειται να βάλει τρία glamorous gowns τα οποία θα κυμαίνονται σε black & white χρωματισμούς.

Read More

And More