H Δέσποινα Καμπούρη παίζει beach volley! Δες φωτογραφίες

Φόρεσε το μαγιό της και έφυγε για Ανάβυσσο η Δέσποινα Καμπούρη! Εκεί πραγματοποιείται από το Σάββατο το 7ο φεστιβάλ beach volley του Anima Club, στο οποίο η παρουσιάστρια πήρε μέρος με μεγάλη χαρά.

Η Δέσποινα αγαπάει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο άθλημα και γενικά είναι από τις γυναίκες που φροντίζουν για το σώμα τους όχι μόνο με σωστή διατροφή αλλά και με πολύ γυμναστική! Άλλωστε μπορείς να διαπιστώσεις στις φωτογραφίες πως διατηρείται σε άψογη γραμμή…

Η παρουσιάστρια της εκπομπής το ΣΚΑΙ “Για μια καλύτερη ζωή” όχι μόνο απόλαυσε τον ήλιο και το παιχνίδι αλλά ετοίμασε και ρεπορτάζ στο συγκεκριμένο άθλημα για την εκπομπή της. Συνδίασε δουλεία με διασκέδαση και φυσικά επειδή η κούραση ήταν μεγάλη πρόσφερε στον εαυτό της μια γλυκιά λιχουδιά την οποία ανέβασε και στο twitter.

“Κουτσή, γδαρμένη και εξαντλημένη! Αυτά έχουν οι σκληρές αθλοπαιδίες… Πέφτω ξερή για ύπνο”, έγραψε στη σελίδα της, στο τέλος της μέρας.

Μαζί με την συμπαίκτριά της Ελένη Οικονόμου κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις:

Το TLIFE αγαπάει το beach volley και φιλοξενεί το blog δύο πρωταθλητριών Ευρώπης, της Βικυς και της Μαρίας! Αν δεν της έχεις γνωρίσει ακόμα κάνε κλικ εδώ

Read More

And More