Ζ. Μακρυπούλια: “Ζώντας με τον Μιχάλη ένα χρόνο και κάτι δεν έχω απομυθοποίησει τίποτα!

Μπορεί να την συμπαθείς, μπορεί και όχι! Δύο πράγματα όμως οφείλεις να αναγνωρίσεις στην Ζέτα Μακρυπούλια:
1. Δεν σου περνά απαρατήρητη για κανέναν λόγο!
2. Είναι το πιο πολυσυζητημένο “κορίτσι” της showbiz!

Στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Celebrity η όμορφη ηθοποιός- παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα: το Dancing και τους λόγους που αναβλήθηκε, πώς είναι η συγκατοίκηση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την σχέση της με τους parapazzi και όλα όσα ακούγονται για τις υπέρογκες αμοιβές της.



Η Ζέτα και το Dancing
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε αρκετό καιρό πριν ότι αναβάλεται το Dancing τελευταία στιγμή και ότι, σύμφωνα με τις φήμες, αιτία ήταν οι απαιτήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια και ο τεράστιος μισθός που διεκδικούσε. “Με ξάφνιασε! Μέχρι και την ημέρα που έγινε η ανακοίνωση δεν υπήρχε ούτε φήμη που να υποδηλώνει ότι θα σταματούσε. Όμως από την στιγμή που μου εξήγησαν το λόγο για τον οποίο δεν θα γινόταν τελικά- εξαιτίας της οικονομικής κρίσης- το σεβάστηκα”, είπε η παρουσιάστρια.

Εν συνεχεία, απαντώντας στον δημοσιογράφο ο οποίος την ρώτησε αν αυτή η εξέλιξη την επηρέασε οικονομικά η ίδια απάντησε: “Τους πάντες έχει αγγίξει. Ακόμα και αν γινόταν η εκπομπή πάλι θα με είχε αγγίξει γιατί ως γνωστόν τα πράγματα στην τηλεόραση δεν είναι όπως παλιά. Υπάρχουν πολλές μειώσεις στα budgets πλέον”.



Η Ζέτα και ο Μιχάλης
Φυσικά, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον οποίο η Ζέτα είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο και μάλιστα έμειναν μαζί από τον πρώτο καιρό. “Υπάρχουν πολλά πράγματα που θαυμάζω στον Μιχάλη […] Κρατάει πολύ ζωντανή μια σχέση ο θαυμασμός και ζώντας μαζί του ένα χρόνο και κάτι χαίρομαι που δεν έχω απομυθοποιήσει τίποτα από όλα αυτά που διέκρινα από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε!’.

Η Ζέτα για τα Media και τις φήμες: “Ίσως και να μπορούσα να αποκαλύψω και άλλες πτυχές του εαυτού μου!”
Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις ελληνίδες διάσημες που οι paparazzi λατρεύουν να κυνηγούν ενώ κάθε φορά που μια εκπομπή αναφέρεται στο όνομά της, τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν. Επιπλέον, δεν είναι λίγες οι φήμες που κατά καιρούς συνοδεύουν το όνομά της και μάλιστα, δεν είναι και καθόλου τιμητικές για εκείνη. Τι λέει η Ζέτα, λοιπόν, για όλο αυτό το παιχνίδι των media; “Κάνω πραγματικά ότι μπορώ για να ζω και τη ζωή μου παράλληλα. Ίσως και να μπορούσα να αποκαλύψω και άλλες πτυχές του εαυτού μου, αλλά, αν το έκανα, θα ήμουν δέσμια των media!” και συνεχίζει: “Μακάρι να μπορούσα να ζήσω χωρίς να γνωρίζει κανείς το οτιδήποτε. Από την στιγμή όμως που αυτό δεν μπορεί να γίνει και είσαι σε μια σοβαρή σχέση και συζείς με κάποιον, περνάς χρόνο μαζί του, πας διακοπές μαζί του, με άλλα λόγια έχεις ένα έτερον ήμισυ, αυτό δεν μπορείς να το κρύψεις με τίποτα!”.

Όσον αφορά, τέλος τις φήμες που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει για εκείνη λέει: “Είναι στιγμές στην προσωπική μου ζωή που πάω να σκάσω και πιάνω τον εαυτό μου να λέει: “Είναι πάρα πολύ άδικο. Πολύ αγενές. Γιατί να συμβαίνει αυτό;” […] Αυτός ο δρόμος που έχω επιλέξει είναι πολύ δύσκολος ακόμα κι αν πολλές φορές τα ανθρώπινα ένστικτα σε ωθούν να πεις “Φτάνει. Ως εδώ!”.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More