Αυτά είναι τα πιο όμορφα κορίτσια του James Bond!

Αύριο κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του James Bond, Spectre. Και δεν θέλω να ζηλέψεις αλλά την έχω δει ήδη. Και ναι, ωραία αυτά τα πολεμικά και που ο 007 πετάει από στέγη σε στέγη χωρίς να ανοίξει μύτη, αλλά αν δεν ήταν η Lea Seydoux το νέο κορίτσι του James Bond, και αυτά τα χορταστικά close ups στα γεμάτα χείλη της και την πεντακάθαρη επιδερμίδα της τα αγόρια δεν θα ήταν σε τόση εγρήγορση (ούτε μια beauty editor που βλέπει James Bond!)

Πού θέλω να καταλήξω; Το 003,5 του 007 είναι τα κορίτσια του James Bond! Γιατί την στιγμή που η Ursula Andress έβγαινε από την θάλασσα στο Dr. No το 1962 δεν ήξερε ότι θα δημιουργούσε τον όρο των it girls.

Τα κορίτσια του James Bond, λοιπόν, έχουν τόσο σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ομορφιάς όσο και στην ζωή του πράκτορα! Γιατί αν παρακολουθήσεις όλα αυτά τα κορίτσια από το 1962 μπορείς να παρατηρήσεις και τις αλλαγές που έγιναν στις τάσεις ανά δεκαετία.

Καναδυό παραδείγματα: οι έντονες σαν ψεύτικες βλεφαρίδες σεταρισμένες με τα glossy χείλη της Barbara Bach ταίριαζαν απόλυτα με τις τάσεις των 70’s. Το φετινό κορίτσι του James Bond, η Lea Seydoux (είναι το επόμενο beauty icon μας) είναι πιο down to earth χωρίς υπερβολές στο make up και τα μαλλιά της ακριβώς όπως επιβάλλουν οι τάσεις ΤΩΡΑ!

Ποια, όμως, από αυτά τα κορίτσια κατάφεραν να μας στιγματίσουν; Για να δεις τα πιο όμορφα κορίτσια του James Bond κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More