Ο Δ. Γιαννέτος στο Αμερικάνικο Glamour! Το μυστικό για τις πλεξίδες της M. Menounos!

Πριν περίπου δύο χρόνια ο Δημήτρης Γιαννέτος αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και όσα είχε καταφέρει εδώ (να σου θυμίσω ότι ήταν για πολλά χρόνια ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή, της Φαίης Σκορδά και όχι μόνο, αλλά και official hair stylist και make up artist της L’Oreal Paris) για να ξεκινήσει μια ολοκαίνουρια πορεία στο εξωτερικό.

Δύο χρόνια μετά, έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο στο αμερικάνικο Glamour που μιλάει για τον… Dimitris Giannetos! Λοιπόν, το tip που δίνει εδώ ο αγαπημένος beauty expert έχει να κάνει με τα πλεξιδάκια της Maria Menounos, και συγκεκριμένα τα cornrows (είναι huge τάση και στα αναφέραμε ξανά στις νέες πλεξίδες του Φθινοπώρου. Check εδώ!).

Το μυστικό για τα τέλεια cornrows, λοιπόν, δηλαδή για τις πλεξίδες που εφάπτωνται του κεφαλιού είναι να μην φαίνονται τα κενά στα χωρίσματα, κάτι που μπορείς να κάνεις και με ένα hairspray που να έχει χρώμα.

Πάτησε play για να δεις το σχετικό tip που ανέβασε στο instagram της η Maria Menounos

Τέτοιο hairspray μπορείς να βρεις και στην Bumble & Bumble (στην Ελλάδα έρχονται αποκλειστικά στα Sephora) και πρόκειται για τα Hair Powder που κυκλοφορούν σε ξανθό, καστανό και κόκκινο και είναι ό,τι πρέπει και για να καλύψεις πρόσκαιρα μια άβαφη ρίζα!

/

Όσον αφορά τα cornrows, εδώ σου δείχνουμε τον πολύ εύκολο τρόπο να τα κάνεις και μόνη σου!

Read More

And More