Αυτό το μωρό γεννήθηκε με την ίδια λευκή τούφα που έχει η μαμά του!

Αν βαρέθηκες να διαβάζεις για τον Donald Trump ή αν σε άγχωσαν αρκετά οι εκλογές, αυτή είναι η διαφορετική είδηση της ημέρας: αυτό το μωρό γεννήθηκε με μια λευκή τούφα στα μαλλιά του. Περίμενε: η είδηση γίνεται ακόμη πιο cute από αυτή τη φωτογραφία. Την ίδια λευκή τούφα είχε εκ γενετής και η μητέρα του αλλά και η γιαγιά του οπότε πάει τρεις γενιές πίσω!

Πρόκειται για την 18 μηνών MilliAnna από την Νότιο Καλιφόρνια και την 23χρονη μητέρα της Brianna Worthy οι οποίες έχουν την ίδια λευκή τούφα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτό οφείλεται στην πολίωση που μειώνει την μελανίνη με αποτέλεσμα μέρος της επιδερμίδας σου ή των μαλλιών σου να είναι πιο λευκά.
Η μητέρα της μικρής MilliAnna ευχόταν η κόρη της να γεννηθεί με αυτή την χαρακτηριστική τούφα στα μαλλιά της: “κάποιες φορές όταν ήμουν μικρότερη με ενοχλούσε αρκετά αλλά στην πορεία το αγάπησα! Ήταν το χαρακτηριστικό μου!”, είπε η ίδια στη Daily Mail και συνέχισε: “Συχνά με σταματούν στο δρόμο και με ρωτάνε διάφορα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να απαντάω τις περισσότερες φορές και καλοδέχομαι τα σχόλιά τους”.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό το μωρό δεν θα ήταν… αυτό το μωρό χωρίς την λευκή τούφα στα μαλλιά του!

Read More

And More