Breaking news! Η Mariah Carey συνεργάζεται με τη MAC!

Έχω ένα φανταστικό beauty νέο να μοιραστώ μαζί σου… και κακό και καλό!
Για να μην μιλάμε με γρίφους, όμως: Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε ότι η MAC πρόκειται να συνεργαστεί με τη Mariah Carey και πως τον Δεκλεμβριο θα λανσαριστεί ένα liptistck με τίτλο ALL I WANT exclusively διαθέσιμο on line.

Το κακό νέο είναι ότι δυστυχώς αυτό το κραγιόν της Mariah Carey δεν μπορούμε να παραγγείλουμε από την Ελλάδα. ΟΜΩΣ (ακολουθεί ένα καλό νέο ακόμη) θα υπάρξει μια ολόκληρη σειρά με τη Mariah ως Beauty Icon με ειδική συσκευασία μέσα στο 2016. Και ok, μπορεί να μην κάνουμε Χριστούγεννα φορώντας το κραγιόν της Mariah Carey αλλά η επόμενη χρονιά θα μας αποζημιώσει!

Εν τω μεταξύ, να τι είπε ένα από τα μεγαλύτερα icons αυτού του κόσμου για την συνεργασία με τη MAC: “MAC είναι όλα μου τα προϊόντα μακιγιάζ όλα αυτά τα χρόνια οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι’αυτή την συνεργασία και το κραγιόν που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, στην καρδιά των γιορτών! Το κραγιόν All I Want που έχει αυτή την ψυχρή champagne απόχρωση είναι πολύ κομψό, σοφιστικέ και glamorous. Όσον αφορά την ολοκληρωμένη συλλογή μακιγιάζ MAC Beauty Iconθα κυκλοφορήσει το 2016 και δεν θα απογοητεύσει κανέναν!”.

Λοιπόν, σκέψεις γι’αυτή τη συνεργασία; Προσωπικά ψάχνω τρόπους να πάρω το κραγιόν τα χέρια μου!

Read More

And More