Chiara Ferragni: ποιο προϊόν έχει στις βαλίτσες της όταν ταξιδεύει η πιο διάσημη blogger!

Θα σε πάω λίγο πίσω και θα σου θυμίσω το καλοκαίρι μας που πλέον μοιάζει πολυυυυυυυυ μακρινό (ή και όλα τα καλοκαίρια μας!). Έχεις παρατηρήσει πως κάθε φορά που αλλάζεις ένα μέρος τα μαλλιά σου αλλάζουν και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν. γίνονται άλλοτε ατίθασα, άλλοτε πιο θαμπά κοκ; Σίγουρα κάτι τέτοιο έχει να κάνει και με το νερό της περιοχής. Φαντάσου, λοιπόν, αν έπρεπε να αλλάζεις περιοχή κάθε λίγο και λιγάκι, να λούζεις τα μαλλιά σου με διαφορετικό νερό κάθε φορά και να πρέπει να τα χτενίζεις και με 2-3 τρόπους κατά την διάρκεια της ημέρας!

Αν σου φαίνεται υπερβολή να σου πω ότι κάπως έτσι ζει η Chiara Ferragni, η οποία, όμως από την άλλη έχει super εντυπωσιακά μαλλιά. Την Chiara Ferragni την έχω γνωρίσει σε ένα ταξίδι στην Μαδρίτη και τότε μου αποκάλυψε το μυστικό της για υπέροχα μαλλιά και μου έδειξε εκείνο το προϊόν που έχει πάντα στις βαλίτσες της.

Το νέο σχετικά με την Chiara και ο λόγος που σου αποκαλύπτω ΤΩΡΑ ποιο είναι αυτό το προϊόν είναι γιατί πλέον κυκλοφορεί και στην Ελλάδα οπότε μπορείς να το εντάξεις και στο δικό σου beauty routine!

Το μυστικό της, λοιπόν, για την περιποίηση των μαλλιών της είναι η αμπούλα Pantene, που επανορθώνει τα σημάδια φθοράς 6 μηνών σε μόλις 1 λεπτό και αποκαθιστά τη δύναμη και τη λάμψη τους. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιεί εντατικά την αμπούλα επανόρθωσης Pantene, που θρέφει τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια αυτών των απαιτητικών περιόδων και επιμένει σε ένα καθημερινό, συστηματικό πρόγραμμα περιποίησης, όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο.
Επίσης, κάτι ακόμη που είπε η ίδια είναι πως χρησιμοποιεί Pantene από την ηλικία των 9, αφού αυτό ήταν το brand που χρησιμοποιούσε η οικογένειά της!

Στην ίδια συνάντηση, η Chiara Ferragni μας αποκάλυψε μερικά ακόμη μυστικά ομορφιάς της καθώς και άλλα προϊόντα που χρησιμοποιεί και στο πρόσωπό της! Για να δεις όλα όσα μας είχε πει τότε στη Μαδρίτη κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More