Ένα αγόρι ήταν ο λόγος που η Kylie Jenner έκανε τόσες επεμβάσεις στα χείλη της!

Υπήρχε μια περίοδος που όλοι ασχολούνταν με τα χείλη της Kylie Jenner που όλο φούσκωναν. Και όλοι έμεναν στο αποτέλεσμα χωρίς να αναρωτηθεί ποτέ κανείς τον λόγο που οδήγησε την Kylie σε αυτή την beauty παράνοια. Κανείς- ποτέ- μέχρι σήμερα.

Η Kylie Jenner έδωσε συνέντευξη στο Complex στην οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στην ερώτηση “γιατί τόση μανία με τα χείλη!”. Οι υποθέσεις που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι πολλές αλλά ποτέ δεν μας είχε περάσει από το μυαλό ότι ο λόγος μπορεί να είναι ένα αγόρι! “Ήταν ένα αγόρι στο γυμνάσιο το οποίο, αφού φιληθήκαμε, μου είπε: “τα χείλη σου είναι πολύ μικρά αλλά στην πραγματικότητα φιλάς πολύ ωραία! Δεν πίστευα ότι μπορεί να φιλάς τόσο καλά”. Ήταν τόσο αγενής και έκτοτε άρχισα να πιστεύω ότι όλα τα αγόρια με κοιτούσαν στα χείλη! Ένιωθα ότι κανείς δεν ήθελε να με φιλήσει!”.


Επίσης, στην ίδια συνέντευξη η Kylie έδωσε και μια εξήγηση για το ότι δεν παραδέχονταν τον πρώτο καιρό ότι είχε πειράξει τα χείλη της. Η ίδια λέει πως δεν το έκανε επειδή δεν είχε κλείσει καλά- καλά τα 17! “Κι αν έβγαινα και έλεγα ότι ναι, κάνω πλαστικές στα χείλη μου, τι θα σκέφτονταν όλες αυτές οι μαμάδες για μένα; Αυτά τα παιδιά, οι fans μου, θα πίστευαν ότι είμαι τρελή! Δεν ήθελα να είμαι κακή επιρροή. Δεν ήθελα να πιστέψει κανείς ότι πρέπει να κάνεις κάτι στα χείλη σου για να νιώσεις καλά. Αλλά εκείνοι τελικά πίστευαν πως είμαι πιο τρελή γιατί έλεγα ψέμματα για κάτι που ήταν προφανές. Μακάρι να ήμουν ειλικρινής εξαρχής!”.

Γνώμες; Μήπως άρχισες να την συμπαθείς κάπως; Εγώ μπορεί και να…

ΤΣΕΚΑΡΕ ΕΠΙΣΗΣ:

– Το beauty transformation της Kylie Jenner εδώ
– Την overlipping τεχνική για να μεγαλώνεις τα χείλη σου με μακιγιάζ εδώ

Read More

And More