Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.01.2016 | 00:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Έρευνα: πόση ώρα κάνεις να ετοιμαστείς; Δες τι σημαίνει για την αυτοπεποίθησή σου!

Έρευνα: πόση ώρα κάνεις να ετοιμαστείς; Δες τι σημαίνει για την αυτοπεποίθησή σου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Το ομολογώ! Δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος. Καταφέρνω να σηκωθώ μετά από καμιά δεκαριά snooze στη σειρά και η... μετά beauty σειρά πάει ως εξής: βούρτσισμα δοντιών, βούρτσισμα μαλιών, πλύσιμο προσώπου, αντηλιακή και τέλος. Με λίγα λόγια το πρωινό μου beauty routine μεταφράζεται σε δέκα λεπτά. Το πολύ. Και αυτό μεταφράζεται (δις) σε υπέρμετρη- δεν- είχα- ιδέα- ότι- έχω- αυτοπεποίθηση!

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Yahoo Health και στην οποίο συμμετείχαν 2000 άτομα ηλικίας 13-64 ετών οι περισσότεροι από εμάς έχουμε χαμηλή (Ε-ΧΕ-ΤΕ) χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Η έρευνα έδειξε ότι όσο περισσότερη ώρα κάνεις να ετοιμαστείς το πρωί τόσο λιγότερο καλή εικόνα έχεις για τον εαυτό σου. Αντίστοιχα, όσο λιγότερη ώρα κάνεις να ετοιμαστείς τόσο πιο καλή εικόνα έχεις για τον εαυτό σου και άρα δεν σε πολυνοιάζει να βγεις εκεί έξω και χωρίς make up!

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι η μέση γυναίκα κάνει να ετοιμαστεί 22.5 λεπτά το πρωί (τιιιιι?), ότι αυτές που θεωρούσαν πως ήταν όμορφες όταν ρωτήθηκαν έκαναν 18.7 λεπτά και αυτές που δεν θεωρούσαν ότι έχουν ωραίο σώμα ή πρόσωπο έκαναν 26.1.

BTW εσύ πόση ώρα αφιερώνεις το πρωί στον εαυτό σου; Στείλε comment και κάνε κλικ εδώ για να μάθεις να ετοιμάζεσαι στον μισό χρόνο (και άρα σύμφωνα με την έρευνα να αποκτήσεις καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου!).Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10