Found! Αυτό είναι το τέλειο nude κραγιόν που φοράει η Selena Gomez!

Μπορεί η Selena Gomez να είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο instagram, αλλά αυτά που ποστάρει τελικά η ίδια στον λογαριασμό της είναι πολύ λίγα σε σχέση με το υλικό- αριθμό ποσταρισμάτων από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

Παράδειγμα: μερικά υπερτέλεια μακιγιάζ που θέλουμε τοοοοοοοοοοοοσο να κοπιάρουμε δεν θα είχαν φτάσει ποτέ σε εμάς αν δεν τα είχε ανεβάσει ο προσωπικός της makeup artist, Hung Vanngo (τσέκαρε εδώ).

Το ίδιο συνέβη και με την Pat McGrath η οποία ανέβασε ένα βίντεο που την δείχνει να κάνει μακιγιάζ στην Selena για την ολοκαίνουργια καμπάνια του οίκου Coach. Σε αυτό το βίντεο η ίδια αποκάλυψε και ποιο είναι το τέλειο nude που χρησιμοποίησε στην Selena. Και μιας και το τέλειο nude κραγιόν είναι ένα task που συζητάμε συχνά, αυτό το νέο άξιζε μια πιο εκτενή αναφορά!

Πρόκειται για το νέο κραγιόν της Pat McGrath, Matte Trance, απόχρωση 1995. Τα συγκεκριμένα κραγιόν πρόκειται να βγουν προς πώληση τον Ιούλιο (σε λίγες μέρες έχουμε Ιούλιο και οι περισσότεροι δεν καταλάβαμε πότε!), κοστίζουν 38 δολάρια και το 1995 μπορείς να το παραγγείλεις εδώ!

Πάντως, εμείς εδώ στο TLIFE έχουμε ένα δικό μας υπεραγαπημένο nude κραγιόν που μπορείς να το δεις εδώ!

Read More

And More