H Kim Kardashian έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή της για μια photo που δείχνει λάθος μανικιούρ (μη μας ρωτάς! Θέλουμε τη ζωή της!)

Την στιγμή που εσύ πασχίζεις να φέρεις στον λογαριασμό σου στο instagram έναν- έναν τους followers, η Kim Kardashian έχει εξασφαλίσει 102 εκατομμύρια followers. Επίσης, έχει πολλά περισσότερα προβλήματα λυμένα από ότι εσύ. Ή για να στο θέσω αλλιώς, όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το πράγμα για το οποίο μετανιώνει περισσότερο απάντησε πως πρόκειται για μια φωτογραφία που ανέβασε με λάθος μανικιούρ!

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες γύρισε με τον Starr ένα video tutorial. Στο πλαίσιο αυτού του βίντεο, ο ίδιος την ρώτησε ποιο είναι το μεγαλύτερο… photo regret της κι εκείνη απάντησε: “Ένα από τα μεγαλύτερα photo regrets μου είναι πώς όταν αρραβωνιάστηκα και έδειξα το δαχτυλίδι μου είχα το πιο κοντό μανικιούρ! Και ήμουν κάπως “Εχμ! Αυτή η photo θα ήταν πολύ καλύτερη αν είχα μακριά νύχια!”.

Η photo για την οποία μιλάει η Kim είναι αυτή παρακάτω…

Αλλά και πάλι μιλάμε για ένα δαχτυλίδι $1.500.00 το οποίο της έδωσε ο Kanye στη μέση ενός άδειου γηπέδου baseball. Ναι, Kim! Θα θέλαμε πολύ να είμασταν στην θέση σου ακόμη και αν είχαμε… πετσάκια!

Παρακάτω μπορείς να δεις το βίντεο με τον Starr…

Read More

And More