H Mary Kate και η Ashley Olsen ετοιμάζουν σειρά φροντίδας μαλλιών!

Η Mary Kate και η Ashley Olsen είναι ένα πολύ επιτυχημένο δίδυμο της showbiz. Στο δικό μου μυαλό, είναι εκείνα τα δύο κεφάλια που σκέφτομαι όταν… σκέφτομαι και τέλεια beach waves. Οπότε, το ενδεχόμενο να εμπλουτίσουν το brand που ήδη έχουν με προϊόντα περιποίησης και styling μαλλιών θα ήταν το ιδανικό.

Το σχεδιαστικό δίδυμο μόλις λάνσαρε μερικά αρώματα και όπως δήλωσε στο Harper’s Bazaar αυτό είναι μόνο η αρχή και πως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για διευρύνουν κι άλλο το brand τους.

“Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο μακιγιάζ και στα μαλλιά και είμαστε ενθουσιασμένες να εξερευνήσουμε και αυτό το κομμάτι αλλά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή”, είπε η Mary-Kate αν και πιστεύω ότι στα εργαστήρια κάτι ετοιμάζεται ήδη!

Προς το παρόν, οι δίδυμες είναι επικεντρωμένες στα ολοκαίνουγια αρώματα που μόλις δημιούργησαν με το όνομα Elizabeth and James, για το οποία οι αδερφές είπαν: “Για κάθε άρωμα της σειράς δώσαμε αυτό το challenge στους αρωματοποιούς να διατηρήσουν το άρωμα όσο πιο απλό και αληθινό γίνεται με απλές νότες. Αυτά τα αρώματα είναι για εμάς πολύ νοσταλγικά και μας αρέσουν”.

Τα αρώματα της σειράς θα τα βρεις στα Sephora του εξωτερικού και ίσως σύντομα και στην Ελλάδα. Αλλά μέχρι τότε, υπάρχει και η online λύση εδώ.

Read More

And More