Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.07.2016 | 11:05
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Η Selena Gomez έκανε μια μεγάλη αλλαγή με αφορμή τα γενέθλιά της!

Η Selena Gomez έκανε μια μεγάλη αλλαγή με αφορμή τα γενέθλιά της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Την περασμένη Παρασκευή η Selena Gomez είχε γενέθλια. Και επειδή εμείς ψάχνουμε για αφορμές, είχαμε ετοιμάσει εδώ ένα αφιέρωμα με τις δέκα φορές που ζηλέψαμε τα μαλλιά της! Λοιπόν, ορίστε και η 11η!

Η Selena Gomez, λοιπόν, έκοψε τα μαλλιά της αρκετά. Καλύτερα: η Selena Gomez έκοψε τα μαλλιά της πολύ και πλέον είναι στο ύψος των ώμων κι έχουν ένα υπέροχο και 70's καταβολών στιλ που θα σε κάνει να θες να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου ASAP!

Και για να το διαπιστώσεις και μόνη σου, η Selena Gomez μια εβδομάδα περίπου πριν με μακριά μαλλιά...Και η Selena Gomez την ημέρα των γενεθλίων της...Και παρά το γεγονός ότι υπάρχει αυτό το debate αν όντως έκοψε τα μαλλιά της ή αν απλώς έβγαλε την τρέσα της, σε κάθε περίπτωση επιστρατεύτησε hair stylist γι'αυτό! Μερικές λεπτομέρειες είναι ότι η αλλαγή έγινε στην Τζακάρτα όπου βρέθηκε και για συναυλία και για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Όσον αφορά την "υπεύθυνη" γι'αυτή της την αλλαγή, είναι η Marissa Marino από το Nine Zero η οποία πόσταρε και photo με την Selena το βράδυ των γενεθλίων της!


Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το νέο hair look της Selena; Ας ψηφίσουμε!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10