Μόλις το αποκάλυψε! Αυτό είναι το προϊόν που χρησιμοποιεί στα φρύδια της η Kim Kardashian!

Με τούτα και με κείνα οι αδερφές Kardashian- Jenner είναι τα απόλυτα beauty icons τώρα και κάθε info που αφορά στο beauty routine τους αφορά κι εμάς ά-με-σα! Και κάτι ακόμη: κάθε προϊόν που χρησιμοποιούν ξέρουμε πως θα γίνει best seller αν εκείνες αποφασίσουν να πουν ποιο είναι! Όπως και έγινε με την περίπτωση της Kim Kardashian.

Οι αδερφές άνοιξαν ένα application στο οποίο μπορείς να κάνεις κι εσύ εγγραφή κι επειδή δεν τα πολυπάω καλά με τα της τεχνολογίας θα σταματήσω κάπου εδώ και θα κάνω focus στην beauty είδηση: εκεί η Kim ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ο προσωπικός της make up artist της φτιάχνει τα φρύδια και αποκαλύπτει ποιο είναι το προϊόν.

Πρόκειται για το Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel, ένα διάφανο gel το οποίο μπορείς να δεις παρακάτω…

/

Δυστυχώς το προϊόν δεν έρχεται πλέον στην Ελλάδα (παλιότερα τα προϊόντα περιποίησης φρυδιών τα έφερναν τα Sephora) αλλά έχω δύο τέλειες και δοκιμασμένες εναλλακτικές να σου προτείνω!

/

Παραπάνω το speed brow της Benefit που βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora!


Eyebrow perfection mascara από την Beauty is Life. Και παρόλο που δεν είναι διάφανη όπως αυτή που χρησιμοποιεί ο Mario Dedivanovic στην Kim έχει τέλειο αποτέλεσμα αφού από τη μια γεμίζει τα φρύδια και από την άλλη τα χτενίζει! Την παραγγέλνεις onile εδώ και σε πολλές αποχρώσεις!

Παρακάτω το σχετικό απόσπασμα στο οποίο ο προσωπικός make up artist της Kim μιλάει για τα φρύδια της και το προϊόν αυτό…

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Kylie Jenner (aka η μικρότερη αδερφή) είπε τι κάνει στα φρύδια της και πού τα βγάζει εκείνη και οι αδερφές της. Δες εδώ!

Read More

And More