Νιώθεις πεσμένη μετά τις διακοπές; Υπάρχει ειδική σειρά σώματος γι’αυτό!

Οι περισσότεροι βρισκόμαστε στο ίδιο mood: έχουμε επιστρέψει στο γραφείο μετά τις διακοπές και δεν έχουμε καθόλου όρεξη. Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί το γεγονός ότι αυτό ισχύει για τους περισσότερους. Αν όχι, θα σε παρηγορήσει σίγουρα αυτή η σειρά σώματος που είναι post-vacation-ο,τι-πρέπει αφού περιέχει ειδικά συστατικά που σου διώχνουν το άγχος και άρα νιώθεις αρκετά καλύτερα! Ας γίνουν οι συστάσεις…

Λέγεται Atlantic Kelp and Magnesium από την Ren, ένα brand που αγαπούν όσες αγαπούν τα ιδιαίτερα προϊόντα που είναι “κοντά στη φύση” και φυσικά δεν περιέχουν parabens ή άλλα συστατικά. Όμως, πώς μπορεί μια σειρά, όσο καλή κι αν είναι να απομακρύνει το άγχος;

Μια πλούσια πηγή μαγνησίου και αντιοξειδωτικών που βοηθάει στην αποτοξίνωση των κυττάρων, αναζωογονεί και επανενεργοποιεί το δέρμα. Τα πλεονεκτήματα του θαλάσσιου φυτού kelp και των φυκιών χρησιμοποιούνταν στη δυτική Ιρλανδία στο αφρόλουτρο αιώνες πριν ως βασική πηγή τόνωσης. Η REN, λοιπόν, εκμεταλλεύεται τη δύναμη αυτού του ιδιαίτερου φυκιού να καταπολεμά την κούραση, το στρες και την περιβαλλοντική μόλυνση.

Πώς λειτουργεί; Επαναφέρει στα φυσιολογικά επίπεδα τις τιμές του μαγνήσιου και άλλων ιχνοστοιχείων στο σώμα ενώ παράλληλα ενισχύει την ενέργεια των κυττάρων. Συμβάλλει στην αποδέσμευση των τοξινών και των βαρέων μετάλλων από τα κύτταρα βοηθώντας στην ανάκτηση της απαιτούμενης ενέργειας για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Η ικανότητα αυτών των ιχνοστοιχείων να πλημμυρίζουν τα κύτταρα με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην καθημερινή μας ενέργεια. Το μαγνήσιο αποτελεί αντίδοτο στο στρες βοηθώντας το σώμα μας να δουλεύει ρολόι και πρόκειται για ένα μεταλλικό στοιχείο που απορροφάται εύκολα από το δέρμα.

Η σειρά αποτελείται από έξι προϊόντα φροντίδας σώματος και ειδικά το λάδι είναι απολαυστικό! Ό,τι πρέπει για να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα χαλαρωτικό μασάζ μετά το ντους!

Και κάπως έτσι, τα post vacation blues είναι εντελώς διαφορετικά!

Read More

And More