Πώς μυρίζει η Rihanna!

Τον περασμένο Ιούλιου σου είχαμε γράψει ότι η Rihanna κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο άρωμά της, το RiRi by Rihanna (δες εδώ όλα τα info). Και σήμερα το RiRi έφτασε στο γραφείο ή με άλλα λόγια πλέον μπορείς να το βρεις και στην Ελλάδα!

Πρόκειται για ένα άρωμα κοριτσίστικο, ερωτικό, ζωντανό, δροσερό, σπινθηροβόλο ή με άλλα λόγια όλα όσα είναι η ίδια η RiRi κλεισμένα μέσα σε ένα μπουκάλι! Παρακάτω σου έχουμε αναλυτικά όλες τις συστάσεις…

“Θέλησα να δημιουργήσω ένα άρωμα που συνδέεται με τη νέα γυναίκα σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Το Riri είναι παιγνιδιάρικο και άτακτο, αυθάδες αλλά ταυτόχρονα πολύ θηλυκό. Η μυρωδιά του αντικατοπτρίζει αυτή ακριβώς την πλευρά της προσωπικότητάς μου, τρυπώνοντας στην «Καρδιά της Rihanna». Είναι το ορόσημο μου. Είναι εγώ.
Κάθε άρωμα που δημιουργούμε, επιθυμούμε να φέρνει κάτι νέο και διαφορετικό. Η αίσθηση του RiRi είναι τόσο παιγνιδιάρικη και ακόμα πιο αισθησιακή. Μου αρέσει που χρησιμοποιούνται ενδιαφέρουσες μείξεις αντανακλώντας μια νέα γενική αίσθηση”, λέει η ίδια για την αρωματική της δημιουργία.
Πίσω από την Ιδέα
Το Riri της Rihanna είναι μία σέξυ, λουλουδάτη μελωδία της θηλυκότητας, με άτακτες και παιχνιδιάρικες αισθησιακές νότες. Εμπνευσμένο από το πάθος της Rihanna να αποκαλύπτει πάντα τον αληθινό εαυτό της, το Riri αιχμαλωτίζει μια δροσερή αλλά πολύ ζωντανή εσάνς σε συνδυασμό με μια παιχνιδιάρικη πινελιά που επιτρέπει στο ζωηρό πνεύμα σας να λάμπει.
Το μπουκάλι
Σχεδιασμένο από τη Rihanna, το μπουκάλι συνδυάζει μοναδική πολυτέλεια με κομψό φινίρισμα. Η πολυτελής συσκευασία φιλοξενεί το άρωμα σε γλυκό ροζ χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με μαύρο λαιμό και ολοκληρώνεται με μία χρυσή σφαίρα. Το εξωτερικό κουτί, χαραγμένο με μεταλλικό φινίρισμα, παραπέμπει σε «γδαρμένο» μέταλλο δίνοντας μία αντίθεση στις θηλυκές γραμμές του μπουκαλιού.

Πώς σου φαίνεται; Αγοράζεις γενικά αρώματα που φέρουν την υπογραφή διασήμων ή λειτουργεί αντίστροφα αυτό στο να το αποκτήσεις;

Read More

And More