Πώς θα φτιάξεις μόνη σου αυτά τα μαύρα bath bombs που έχουν τρελάνει το internet!

Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για μια beauty addict! Γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα social για να ενημερωθεί και όλα αυτά τα online shops για να αγοράσει τα πιο-περίεργα-δεν-γίνεται beauty goodies (μέχρι και patches που κάνουν λεύκανση και αρωματίζουν την περιοχή της μασχάλης. Τσέκαρε το νέο εδώ).

Και αν είσαι πραγματική beauty addict πιθανότατα να γνωρίζεις την νέα social μανία. Σε κάθε άλλη περίπτωση, επίτρεψέ μου να κάνω τις συστάσεις! Λέγονται bath bombs και είναι αυτές οι αναβράζουσες στρογγυλές μπάλες που ρίχνεις μέσα στην μπανιέρα σου για να κάνεις ένα super χαλαρωτικό μπάνιο με άλατα. Λοιπόν, αυτές οι αναβράζουσες μπάλες κυκλοφορούν τώρα σε μαύρο χρώμα και έχουν προκαλέσει τέτοιο beauty πανικό που έχουν γίνει ανάρπαστες.

Και τώρα ας πιάσουμε το άλλο κομμάτι του γιατί είσαι τυχερή εσύ beauty addict που είσαι beauty addict αυτή την εποχή: γιατί όταν τελειώνουν οι λύσεις έρχεται πάντα μια vlogger για να σου την δώσει! Στην προκειμένη η Corinne η οποία μας έδειξε μετά από καναδυό ρεαλιστικές προσπάθειες πώς να κάνεις τέτοιες μπάλες! Θα χρειαστείς μαγειρική σόδα, κιτρικό οξύ, άλατα, άμυλο αραβοσίτου, λάδι, νερό και χρωστικές τροφίμων. Όσον αφορά την ίδια την διαδικασία, φαίνεται αρκετά απλή: αναμειγνύεις αρχικά όλα τα υλικά σε στέρεη μορφή, έπειτα όλα τα υγρά και τέλος ενώνεις σιγά- σιγά τις δύο υφές. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άνθρακα (aka κάρβουνο) που και θα σου εξασφαλίσει αυτό το μαύρο χρώμα και την απαραίτητη αποτοξινωτική δράση.

Πάτησε play και δες το how to!

Ξέρω πως ελάχιστες θα μπείτε στην διαδικασία να περάσετε από την θεωρία στην πράξη, αλλά αλήθεια τώρα, δεν ήταν ένα πολύ ωραίο tutorial να χαζέψεις; Και μια ερώτηση που προέκυψε από αυτό το θέμα; Πόσο συχνά κάνετε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με άλατα; Έχουμε poll!

Read More

And More