Shh! Το Dove φέρνει μυστικά ομορφιάς απ’ όλο τον κόσμο στο μπάνιο μας!

Λατρεύω εκείνα τα φυσικά μυστικά ομορφιάς που περνάνε από γενιά σε γενιά. Εκείνα που όταν σε ρωτάνε με περηφάνια απαντάς “η μαμά μου μου το έμαθε“. Γιατί ποιος άλλος μπορεί να σου μεταφέρει ένα μυστικό ομορφιάς με τόση φροντίδα όσο η μαμά σου; Μην βιαστείς να πεις “κανείς” γιατί μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου θα έχεις αλλάξει γνώμη!
Πριν λίγο καιρό το Dove μας… ταξίδεψε σε έναν τέλειο ελληνικό προορισμό, διάσημο για τις όμορφες γυναίκες του. Εκείνες τις μελαχρινές, τις ψηλές με τις τέλειες επιδερμίδες. Μας ταξίδεψε στην Κρήτη για να μας μυήσει σε μια ολοκαίνουργια σειρά που ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω (εν τω μεταξύ, είμαι σίγουρη ότι μέσα από το instagram και τα IG stories θα πήρες μια πρώτη γεύση).
Λέγεται Dove Nourishing Secrets και πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά με προϊόντα σώματος (body lotions, κρέμες σώματος, αφρόλουτρα) που στηρίζονται σε φυσικά συστατικά και ένα μυστικό ομορφιάς από τρία διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Ας γίνουν οι συστάσεις!
Οι γυναίκες στην Ιαπωνία είναι διάσημες για την απαλή και μεταξένια επιδερμίδα τους. Ποιος δεν θα ήθελε να μάθει, λοιπόν, το μυστικό ομορφιάς τους; Ευτυχώς το Dove μας το αποκαλύπτει!

Εδώ και πολλές γενιές, οι γυναίκες της Ιαπωνίας συνήθιζαν να χρησιμοποιούν το γάλα ρυζιού, ως φυσικό ενυδατικό για απαλό και όμορφο δέρμα. Παράλληλα,οιαρχαίες ινδουιστικές και βουδιστικές γραφές συνδέουν το λουλούδι του λωτού με την ηρεμία, την καθαρότητα και τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.
Εμπνευσμένη από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας, η σειρά Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού, αποτελείται από αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος και αποκαλύπτει το μυστικό για λαμπερή και μεταξένια επιδερμίδα. Η νέα σειρά, με την πολύτιμη φροντίδα Dove, θρέφει την επιδερμίδα, ενώ το ζωηρό, λουλουδάτο άρωμά της απογειώνει τις αισθήσεις!
Πολλά έχουν γραφτεί για το αβοκάντο και τα οφέλη που έχει στην υγεία μας. Όμως, αυτά τα οφέλη δεν περιορίζονται μόνο στην διατροφή μας. Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές DIY μάσκες ομορφιάς είτε για τα μαλλιά είτε για την επιδερμίδα που έχουν ως βασικό συστατικό το αβοκάντο. Από που ξεκίνησαν όλα; Η ιστορία αναφέρει ότι η φυλή Μάγια της Γουατεμάλα χρησιμοποιούσε έναν πολτό από αβοκάντο, με ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Παράλληλα, τα εκχυλίσματα από άνθη όπως η καλέντουλα, συνιστούσαν κι αυτά μέρος των αρχαίων τελετουργικών ομορφιάς. Μάλιστα, λέγεται ότι η καλέντουλα περιέχει πολλά απαραίτητα λιπαρά οξέα και δεν είναι λίγοι οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναγνώριζαν τις επανορθωτικές της ιδιότητες.
Η σειρά Dove Invigorating Ritual συνδυάζει και τα δύο αυτά ευεργετικά συστατικά σε μια φόρμουλα που τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Η σειρά αποτελείται από αφρόλουτρο και lotion και θα γίνει το αγαπημένο σου δίδυμο για μια επιδερμίδα πάντα τονωμένη!
Το έλαιο καρύδας είναι αγαπημένο μου συστατικό στα καλλυντικά και στην μυρωδιά της δεν μπορώ να αντισταθώ. Για το λόγο αυτό η συγκεκριμένη σειρά του Dove είναι η… υπεραγαπημένη μου! Πώς, όμως, φτάσαμε να μιλάμε για τα ευεργετικά συστατικά της καρύδας; Από πού προέρχεται όλη αυτή η συζήτηση; Στο ταξίδι με προορισμό την πραγματική ομορφιά που διοργάνωσε το Dove για εμάς τις beauty editors, τα μάθαμε όλα!
Εδώ και 4.000 χρόνια, η Αγιουβερδική ιατρική έχει αναγνωρίσει τις εξαιρετικά θεραπευτικές ιδιότητες της καρύδας. Το γάλα καρύδας, βασικό συστατικό των τελετουργικών ομορφιάς στην Ινδία, κλειδώνει την υγρασία, ενώ χαρίζει ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα.
Τα αμύγδαλα, που συνιστούν τους παλαιότερους και πιο ευρέως καλλιεργούμενους καρπούς με κέλυφος, αποτελούν κι αυτά μέρος της Αγιουβερδικής ιατρικής, χάρη στη διατροφική τους αξία και τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Τόσο τα αμύγδαλα όσο και το γάλα αμυγδάλου, χρησιμοποιούνται εδώ και γενιές από τις γυναίκες της Ινδίας, για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της επιδερμίδας.
Η νέα σειρά Dove Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου, αποτελείται από λοσιόν και κρέμα σώματος. Με ενυδατικές ιδιότητες, η νέα σειρά συνιστά ένα μυστικό ομορφιάς που τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει κορυφαία αίσθηση αναζωογόνησης, ενώ χάρη στην εξαιρετική σύνθεσή της, αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή.
Τρεις διαφορετικές σειρές, έξι προϊόντα και άλλα τόσα μαγικά συστατικά από μοναδικούς προορισμούς από τον κόσμο. Προορισμούς που εδώ και χιλιάδες χρόνια μεταφέρουν από γενιά σε γενιά τα δικά τους μυστικά ομορφιάς. Και τώρα, χάρη στο Dove αυτά τα μυστικά υπάρχουν στο μπάνιο μας. Και φροντίζουν την επιδερμίδα μας με πολλές δόσεις… μαμαδίστικης αγάπης! To Dove μου το έμαθε!

Ετικέτες

Read More

And More