Το beauty tip για τέλεια φρύδια που μάθαμε από τον Dior!

Ναι, οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται. Αλλά πολύ δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε τους εαυτούς μας και το beauty μέλλον να επιστρέφει σε εκείνη την πολύ λεπτή γραμμή όπου τα φρύδια μας έμοιαζαν περισσότερο με… eyeliner παρά με φρύδια! Και ούτε θα χρειαστεί!

Στο τελευταίο couture show ο οίκος Dior και ο Peter Philips ανέδειξαν τα boyish φρύδια (αυτά που έχει και το αγόρι σου!) στο έπακρο χτενίζοντάς τα με ανοδική διάθεση και δίνοντάς μας αυτή την εικόνα που μας αρέσει πολύ!

Ο beauty creative and image director του οίκου χρησιμοποίησε το Diorshow Brow Styler, ένα πολύ λεπτό προϊόν που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, για να δημιουργήσει πολύ λεπτές κάθετες γραμμές που μιμούνταν την τρίχα. Αυτό είναι εξάλλου και ένα από τα βασικά μυστικά για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα: να μην δημιουργείς μια ενιαία γραμμή αλλά να δουλεύεις με κοφτές, κάθετες κινήσεις. Ένα δεύτερο, πανέξυπνο beauty tip που έχει να δώσει ο Peter Philips είναι και αυτό: “μην ξεκινάς να βάφεις από την αρχή του φρυδιού σου. Θέλεις μια φυσική αρχή”. Άρα το trick είναι να αφήσεις ένα κενό ελάχιστων εκατοστών.

Για το show, o Peter Philips αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με το πάχος των φρυδιών, τα χτένισε γρήγορα και ανοδικά με το Dior Diorshow Bold Brow, μια χρωματιστή μάσκαρα φρυδιών με λεπτό βουρτσάκι που εξασφαλίζει αυτό το messy αποτέλεσμα. Πάντως, οποιοδήποτε προϊόν κι αν χρησιμοποιήσεις, ο ίδιος προτείνει να δώσεις ένα λεπτό μέχρι να στεγνώσει και ίσως να κάνεις και λίγο styling με τα χέρια σου για να δώσεις το σχήμα που θες.

Δεν έχεις κανένα από αυτά τα προϊόντα και δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα για να τα αποκτήσεις; Κάνε κλικ εδώ και δες το trick που μπορείς να κάνεις με μια παλιά σου οδοντόβουρτσα!

LAST BUT NOT LEAST: Εδώ θα μάθεις τα πάντα για το microblading φρυδιών, γνωστό και ως… tattoo φρυδιών. Επίσης: το κάναμε οπότε θα έχεις και before-after photos!

Read More

And More