Big hair news! Η Sienna Miller έχει ροζ μαλλιά και η Pamela Anderson δεν είναι πια ξανθιά!

Αυτή η εβδομάδα είναι κάπως… φορτωμένη με αλλαγές χρωμάτων που έχουν κάνει οι διάσημες στα μαλλιά τους. Την αρχή για μια από τις δραστικότερες αλλαγές που είδαμε εκεί έξω έκανε η Kate Middleton. Έκανε μαλλιά ταρταρούγα κι εδώ ο Νικόλας Βιλλιώτης σου λέει τα πάντα για το hair trend! Εν τω μεταξύ έγιναν και τα British Fashion Awards (check εδώ ποιες πήγαν και τι φόρεσαν!) στα οποία η Sienna Miller εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά!

/

Και αν δεν με γελά το beauty ένστικτό μου (ποτέ δεν συμβαίνει! Χα!) πρέπει η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της να είναι παροδική, όπως αυτή που έκανε η Alexa Chung, που είχα δοκιμάσει κι εγώ στα μαλλιά μου και που μπορείς να πετύχεις κι εσύ αρκεί να διαβάσεις εδώ και να δεις ποιο είναι το προϊόν και πού θα το βρεις!

Πάντως, η πιο συγκλονιστική αλλαγή της εβδομάδας είναι αυτή της Pamela Anderson η οποία δεν είναι πια ξανθιά! Ναι, η PAMELA ANDERSON ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΞΑΝΘΙΑ! Το άλλοτε, λοιπόν, sex icon αφού έκοψε τα μαλλιά της κοντά τα έκανε και καστανά! Και να οι photos που κυκλοφόρησαν από… παπαρατσικές πηγές στην Daily Mail!

Και δεν ξέρω πώς βρίσκεις τις αλλαγές αυτές (εγώ, πάντως, προτιμώ να θυμάμαι την Pamela ως το sexy κορίτσι του Baywatch!), αλλά να, αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία μιας και οι celebs μας δίνουν ουκ ολίγη έμπνευση!

Read More

And More