EVAmour! Το νέο άρωμα της Eva Longoria!

…Και ο θεός έπλασε την Eva! Και η Eva το άρωμα! Και μάλιστα για δεύτερη φορά. Η Eva Longoria μας συστήνει στο ολοκαίνουριο οσφρητικό εγχείρημά της με ένα έξυπνο λογοπαίγνιο. Το όνομα του αρώματος είναι EVAmour και όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για μια ένωση του ονόματός της με το Amour, δηλαδή την αγάπη.

“Η έμπνευσή μου για το νέο μου άρωμα είναι η αγάπη. Είναι αυτό που προκύπτει από την βαθιά αγάπη δύο ανθρώπων και γίνεται ευτυχία”, είπε η Eva Longoria.

Αν και το θεωρώ αρκετά ρομαντικό για τα γούστα μου, δεν θα προχωρήσω σε περισσότερη ανάλυση και θα μιλήσω για συνθέσεις. Στην σύνθεσή του, λοιπόν, βρίσκεται περγαμόντο, ροζ μήλο και βανίλια και ανήκει στην κατηγορία των musky και floral αρωμάτων.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την διάθεσή του, δεν θα έρθει (προς το παρών, τουλάχιστον!) στην Ελλάδα και μπορείς να το παραγγείλεις online από το HSN.com.

Aλήθεια, όμως, για ποιο λόγο να παραγγείλεις online ένα άρωμα που δεν το έχεις μυρίσει ποτέ; Σε ποια περίπτωση θα το έκανες; Αν όλοι μιλούσαν γι’ αυτό ας πούμε; Μεγάλη συζήτηση και θέλω την γνώμη σου! Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More